Jälgi meid

Ennustusvihjed

Arsenal vs. Manchester United ennustusvihjed

Uus Premier League’i mänguvoor algab laupäeval kahe vana sõbra kokkusaamisega, kui Arsenal võõrustab Manchester Unitedit. Kas Punased Kuradid suudavad sel nädalal Anfieldil saadud häbi maha pesta või jätkub meeskonna allakäik?


Arsenal vs. Man Utd

Laupäev 23. Aprill 2022
Algab: 14.30
Ülekanne: TV3 Sport

Arsenal üle 1,5 värava (2,04 @ Coolbet)

Enim väravaid 2. poolajal (2,20 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Viimase kuue omavahelise liigamängu peale on olnud kolm Arsenali ja üks Man Utd võit.
  • Arsenal on tänavu kodus saanud neli kaotust, millest pooled on tulnud viimase kahe mänguga.
  • Man Utd on viimase seitsme vooru peale saanud kaks võitu, kaks viiki ja kolm kaotust.

Optimistidest Unitedi toetajad võivad teisipäevast näha muidugi arengumärke – 0:5 asemel kaotati ainult 0:4. Liverpool tõusis pärast hooaega 1892/93 (!) esimeseks meeskonnaks, kes Unitedile ühe liigahooaja sees kahe mängu peale vähemalt üheksa väravaga ära teinud.

Mohamed Salah’st sai Premier League’i ajaloos esimene mängija, kes Unitedi võrku ühe hooajaga viis palli pannud ning neid negatiivseid näitajaid ja tippmarke oli veel. Ikka ja jälle tuleb Unitedil uus madalpunkt, kui tundub, et enam suuremat kriisi ei saa olla.

Lüüasaamine Anfieldil tähendab ühtlasi seda, et Ralf Rangnicki meeskond on nüüd kodust eemal kaotanud kolm järjestikust matši. Neljanda koha võimalused on vaatamata kõiksugu hädadele täiesti reaalsed olnud, aga ise on hakatud igasuguseid šansse maha mängima.

Arsenal on viimasel ajal samuti usinalt tegelenud oma võimaluste nurjamisega, aga kaotuste jadale tõmmati kolmapäeval uhkelt joon alla, kui Chelsea’ist 4:2 üle oldi. See oli hädavajalik tulemus üsna väikeste kogemustega satsile, kellel võinuks kolmemänguline kaotuste seeria lõpuks minna täitsa koledaks kätte ära, kuna mängukalender on väga keeruline.

Meeskondade vahel on kolm punkti, aga Arsenal on ikkagi oma arengus pikalt ees. Sats on täis näljaseid mängijaid, kes isegi halval päeval üritavad vähemalt jalgadele valu andmisega mingisugust mõju mängule avaldada. Unitedi leeris tundub enamus meestel jalad alla olevat lihtsalt selleks, et platsile jalutada ja siis lõpuks sealt ära loivata, tihtilugu kaotajana.

Esimene panus – Arsenal üle 1,5 värava. Mikel Arteta meeskond on sel hooajal enamus kodumängudes vähemalt kaks väravat ära teinud ja United lasi alles eelmisel nädalavahetusel liiga halvima rünnakuga Norwichil enda vastu kaks teha.

Teine panus – Enim väravaid 2. poolajal. Unitedil on väga kehvad avapoolaja skoorimise numbrid ja eriti veel võõrsilmängudes, kus 24-st ainult kaheksa löödud esimese 45 minutiga. Siis pole ka ime, et meeskonnal pidevalt probleeme tulemuste saamisega on. Arsenal võtab ka alguses loodetavasti rahulikumalt.

Meie valikud:

  • Arsenal üle 1,5 värava (2,04 @ Coolbet)
  • Enim väravaid 2. poolajal (2,20 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 102€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds