Jälgi meid

Ennustusvihjed

Liverpool vs. Manchester United ennustusvihjed

Pärast Inglismaa karikavõistlustel Manchester City alistamist saab Liverpool kurvastada veel ühte sama linna satsi, mil teisipäeval võõrustatakse vana rivaali Unitedit. Kas Punased Kuradid suudavad võidu eest võidelda või läheb selles vastasseisus kõik ikkagi jälle ühte auku?


Liverpool vs. Man Utd

Teisipäev 19. Aprill 2022
Algab: 22.00
Ülekanne: TV3 Sport

Mõlemad skoorivad ja üle 2,5 värava (2,05 @ Coolbet)

Enim väravaid 2. poolajal (2,13 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Liverpoolil on liigas Unitedi vastu käsil seitsmemänguline kaotusteta seeria.
  • Punased on 2022. aasta sees teeninud 18 võitu, viis viiki ja ühe kaotuse.
  • Man Utd on oma viimasest 13-st mängust võitnud ainult neli.

Nende meeskondade tänavune esimene kohtumine lõppes mäletatavasti Liverpooli võimsa 5:0 võiduga ja asjad polnud Manchesteri satsi jaoks head ka eelmise kevade mängus, kui Old Traffordil kaotati 2:4. Punased on viimaste kohtumistega tasemevahe selgelt paika pannud.

Paberi peal peaks matš Unitediga olema Liverpooli jaoks üks keerukamatest kohtumistest hooaja lõpusirgel, aga eelnevate mängudega on näidatud, et see võib samal ajal olla ka üks lihtsamatest.

Liverpoolil on veel vaja suurtest kohtuda ka Tottenhamiga ning kõik järelejäänud mängud tuleb arvatavasti võita, et Cityga meistritiitli peale konkureerida. Tiitlikaitsjal endal on esiotsa satsidest vaja mängida vaid West Hamiga.

United ajab samal ajal omi asju ja üritab end esinelikusse murda. Praegune mänguvorm – kuue vooru peale seitse punkti – ei ole sellega seoses üldse lubav, aga konkurendid kaotasid nädalavahetusel ja Cristiano Ronaldo aitas meeskonna lootusi elus hoida.

Igasugused võimalused võivad küll kiirelt kustuda. Anfieldile minek on Unitedi jaoks esimene kahest raskest mängust sel nädalal. Laupäeval sõidetakse külla Arsenalile. Lisaks on vaja veel mängida ka Chelsea’iga, kui loetleda üles raskeid vastasseise. United ise on samas näidanud, et neile võivad kõik vastasseisud rasked olla. Teisipäevast lahingut võib seega nimetata raskematest raskemaks.

Esimene panus – Mõlemad skoorivad ja üle 2,5 värava. Liverpool on üliresultatiivne ja viimasel ajal on hakanud kaitses ka asjad kärisema, kui viimase nelja mänguga on endale lastud kaheksa väravat. Unitedil on igasugu hädad küljes, aga hiljuti suudeti isegi Etihadil väravani jõuda ja liigas on Ralf Rangnicki käes all ainult kolm korda nulli peale jäädud.

Teine panus – Enim väravaid 2. poolajal. Siin võiks kehtida taas see tõepärasus, et alguses kombatakse niisama ja ei taheta eriti midagi vastastele ära anda, aga lõpuks võiksid väravad hiljemalt teisel poolajal voolama hakata. Mõlemad on hooaja lõikes enim väravaid teise 45 minuti sees löönud ning United isegi nii, et avapoolajaga ainult 20 ja pärast pausi 32.

Meie valikud:

  • Mõlemad skoorivad ja üle 2,5 värava (2,05 @ Coolbet)
  • Enim väravaid 2. poolajal (2,13 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 102€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds