Jälgi meid

Jalgpall

Karim Benzema naudib jalgpalli ilma Ronaldota

Karim Benzema
Foto: David Aliaga/MB Media/Getty Images

Karim Benzema andis hiljutises intervjuus Prantsusmaa meediale mõista, et naudib jalgpalli ilma Ronaldota meeskonnas. Mehe sõnul saab ta nüüd mängida päriselt nii nagu tahab selle asemel, et pidevalt 5-kordse Ballon d’Or võitja soove täita.

“Ennem oli Real Madridis mees, kes lõi hooaja peale kokku 50 väravat ning mina pidin teda varustama. Minu mäng oli üles ehitatud nii, et tekitada Ronaldole võimalusi. Moodustasime hea paari ning otsisin teda väljakul pidevalt, et aidata tal veelgi enam skoori teha. Nüüd olen mina rünnaku juht ning pean ise meeskonda vedama. Olen väga rahul, sest saan mängida jalgpalli, mida olen sündinud tegema,” ütles mees France Footballile antud intervjuus.

Karim Benzema on käesoleval hooajal löönud Real Madridi eest 11 väravat. Seda on küll rohkem kui eelmisel aastal, kuid märkimisväärset väravatesadu ta pärast Ronaldo lahkumist korraldanud ei ole.

Real Madrid kohtub täna Hispaania karikasarja poolfinaali teise vooru mängus igipõlise rivaali Barcelonaga. Loe mängu ennustusvihjeid siit.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds