Jälgi meid

Jalgpall

Raul Jimenez võib suvel esindada koondist olümpiamängudel

Raul Jimenez

Wolverhamptoni ründaja Raul Jimenez on alates novembrist pidanud võika peavigastuse tõttu mängupausi. Mehhiko koondise peatreener Gerardo Martino on seetõttu lootusrikas, et Jimenez soovib oma mängunälga rahuldada koondises ning sõidab meeskonnaga olümpiamängudele.

Teatavasti on olümpiaturniiril omad reeglid. Nimelt tohib koosseisus olla vaid kolm mängijat, kes on vanemad kui 23 eluaastat. Martino loodab, et üks vanematest koondise liikmetest on Jimenez.

“Temaga on hetkel hästi. Treenib meiega täiesti normaalselt, kuid hoidub veel kontaktist. Kui on talle ebasobivad harjutused, siis treenib eratreeneriga. Jälgime protokolle, mille edastas meile Wolverhampton.”

“Klubi otsustab kõike ja nendest sõltub Jimeneze mängimine. Kui ta enne hooaja lõppu rohelist tuld ei saa, siis kahanevad ka meie võimalused Raul koondisesse saada. Kõik oleneb sellest, mida otsustab Wolverhamptoni klubi 50 järgmise päeva jooksul.”

Olümpiamängud saavad alguse juuli lõpus. Jalgpallis võistleb omavahel 16 koondist.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds