Jälgi meid

Ennustusvihjed

Tottenham vs. Everton ennustusvihjed

Esmaspäeval lähevad Premier League´s vastamisi kaks tabeli keskel asuvat meeskonda. Tottenham ja Everton sel hooajal kõrgeimate kohtade eest ei võitle, kuid antud kohtumisest võib ennustada siiski tulist lahingut – lähevad vastamisi ju kaks absoluutset tipptreenerit Jose Mourinho ja Carlo Ancelotti, kellel kahe peale kokku viis Meistrite Liiga tiitlit.


Tottenham vs. Everton

Esmaspäev 6. Juuli 2020
Algab: 22:00
Ülekanne: TV3 Sport

Kokku üle 3.5 hoiatuskaardi (2.1 @ Coolbet)

Everton lööb esimesel poolajal värava (2.44 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Viimased kaks omavahelist kohtumist on jäänud viiki. Vastavalt 2:2 ja 1:1.
  • Tottenhami osalusega kohtumistes on sel hooajal löödud keskmiselt täpselt kolm väravat, Evertoni sama näitaja on 2.7.
  • Kodumeeskond teenib keskmiselt 2.06 kollast kaarti ühe kohtumise kohta, mis on liiga kolmas kõrgeim tulemus.

Meeskondadel vigastustega suuremaid probleeme ei ole. Tottenham peab jätkuvalt hakkama saama Juan Foythi ja Japhet Tangangata. Evertoni laatsaretist leiame Cenc Tosuni ja Jean-Philippe Gbamini, täiesti 100% ei ole veel selge ka Fabian Delphi ja Theo Walcotti osalemine.

Tottenhami viimase vooru kohtumine oli väga mannetu. Mindi vastamisi ka väga motiveeritud Sheffield Unitediga, kuid 1:3 kaotus ja mänguliselt väga ümmargune esitus valmistasid kõikidele Tottenhami fännidele suure pettumuse.

Everton seevastu on viimastes voorudes tunnistanud võite. Esmalt saadi 1:0 võit Norwichi üle ning viimati oldi parem tabeli kolmandast meeskonnad Leicester Cityst.

Antud kohtumise lõpptulemust on väga raske ette ennustada. Tottenham on koosseisuliselt selline meeskond, kes peaks Evertoni vastu olema selge favoriit, kuid klubi esitused on olnud nii ebastabiilsed, et raha nende võidule panna ei julgeks.

Seetõttu pööraks tähelepanu alternatiivsetele turgudele. Esimene panus – kokku üle 3.5 hoiatuskaardi. Tottenham on liigas üks enim kollaseid kaarte teeniv meeskond. Antud matši peakohtunik Graham Scott on ka mees, kes jagab vajadusel kaarte väga heldelt. Näiteks viimase viie kohtumise jooksul on Scott andnud lausa kolm punast kaarti(punase kaardi koefitsient on 6.00).

Kui võiks arvata, et loogiliselt võiks rohkem hoiatuskaarte näha kohtumistes, mis on ülipingelised ja mängus on palju, siis tihti on kaartiderohked hoopis kohtumised, kus otseselt midagi mängus ei ole ning mängijate kontsertreeritus ei ole kõrgeimal tasemel.

Teine panus – Everton lööb esimesel poolajal värava. Tottenham on viimasest kümnest kohtumisest vaid korra suutnud oma värava puutumatuna hoida. Tõenäoliselt ei suudeta ka Evertoni nulli peal hoida. Tottenhami rünnakult kaitsessse üleminek on läbi hooaja olnud problemaatiline ning keskväljal puuduvad ka sellised mängijad, et seda olukorda parandada. Ennustame, et juba esimesel poolajal suudab Everton vähemalt paaril korral ohtlikult kontrasse tulla ning üks võimalus kasutatakse ka ära.

Täpne skooriennustus: Tottenham 2:2 Everton.

Meie valikud:

  • Kokku üle 3.5 hoiatuskaardi (2.1 @ Coolbet)
  • Everton lööb esimesel poolajal värava (2.44 @ Coolbet)
  • Lõpptulemus 2:2 (15.00 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 42€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama. 

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds