Jälgi meid

Ennustusvihjed

Real Madrid vs. FC Barcelona ennustusvihjed

Pühapäev on tõeline spordipäev ja huvitavaid kohtumisi jätkub kõikide liigade fännidele. Hispaania kõrgliiga maiuspalaks on Real Madridi ja Barcelona vaheline El Clasico. Kes jääb peale?


Real Madrid vs. FC Barcelona

Pühapäev, 16. oktoober 2022
Algab: 17:15
Ülekanne: TV3 Sport

Barcelona võit (3.14 @ Coolbet)

Kokku alla 2.5 värava (2.59 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Viimasest viiest omavahelisest kohtumisest on mõlemad meeskonnad teeninud kaks võitu ja ühe viigi.
  • Barcelona on kaheksa vooruga lasknud endale lüüa vaid ühe(!) värava.
  • Real Madridi osalusega kohtumistes on tänavu löödud keskmiselt 3.3 väravat mängu kohta.

Viimane tõeline El Clasico leidis aset tänavuse aasta märtsis ja Barcelona võitis selle mäletatavasti lausa 4:0. See kohtumine toimus samuti Santiago Bernabeul.

Mõlemad meeskonnad asuvad tabelitipus. Barcelona asetseb kõrgemal positsioonil vaid tänu paremale väravatevahele, mis on Kataloonia klubil ulmeline 20:1.

Kui Real Madrid tuleb kohtumisele teadmisega, et nädala sees tehti Meistrite liigas minimaalne programm ära ja edasipääs alagrupist kindlustatud, siis Barcelonaga on teised lood. Kaotus Interile tähendas katastroofi, mis tõenäoliselt jätab suurklubi teist aastat järjest Meistrite liiga play-offist eemale.

Antud kohtumise võitja ennustamine on äärmiselt raske ülesanne. Võiks öelda, et võiduvõimalused on umbes 50:50 ja otsustavaks saavad pisidetailid. Palju loeb kindlasti mentaalne valmisolek.

Kihlveokontorid peavad kergeks favoriidiks Real Madridi ja seda tõenäoliselt eelkõige koduväljakueelise tõttu.

Esimene panus – Barcelona võit. Kuna siinkirjutaja silmis on kohtumine üsna 50:50 võimalustega, siis oleks mõistlik võtta kõrgema koefitsiendiga valik ehk Barcelona võit. Kui Meistrite liigas esineti alla oma võimete, siis koduliigas on ju mängitud ideaalilähedaselt.

Teine panus – kokku alla 2.5 värava. Meeskondadele ülimalt tähtis kohtumine ja nö. kuue punkti mäng. Ajalugu on näidanud, et sellised kohtumised võivad kujuneda äärmiselt ettevaatlikuks ja kinniseks. Loogiline oleks pigem madalaskooriline kohtumine.

Meie valikud:

  • Barcelona võit (3.14 @ Coolbet)
  • Kokku alla 2.5 värava (2.59 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 150€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds