Jälgi meid

Ennustusvihjed

Moskva Himki vs. Moskva CSKA ennustusvihjed

Nädal algab VTB Ühisliiga põnevuskohtumisega kahe suurfavoriidi Moskva oblasti Himki ja Moskva CSKA vahel. Kumb kahe Venemaa suurklubi vahelise mõõduvõtu võidab?


Moskva Himki vs. Moskva CSKA

Esmaspäev 9. November 2020
Algab: 19:00
Ülekanne: VTB Ühisliiga koduleht

Himki punktide arv üle 81.5 (2.02 @ Coolbet)

Himki võidab esimese poolaja (2.77 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Viimasest viiest omavahelisest kohtumisest neli on võitnud Moskva CSKA.
  • Uskumatu statistika – Himki on kuue vooruga teeninud vaid kaks võitu.
  • CSKA on liiga resultatiivseim meeskond, keskmiselt 98 punkti mängu kohta. Himki sama näitaja 84.33.

Moskva CSKA-l on tabelis neli väga kindlat võitu ja üks üllatuskaotus Permi Parmalt. Parem võiduprotsent on hetkel Peterburi Zeniidil ja Lokomotiv Kubanil.

Himkil on olnud koosseisuga rohkelt probleeme ning suuresti ka selle tõttu on tabeliseis väga niru. Võiduprotsent vaid 33%.

Alles reedel pallisid mõlemad meeskonnad Euroliigas. Himki kaotas võõrsil 12 punktiga Fenerbahcele, Moskva CSKA oli samal ajal 89:83 üle Panathinaikosest.

Viimasest kohtumisest jäid Himki poolelt eemale Sergei Monia, Devin Booker, Jegor Vjaltsev ja Stefan Jovic. Moskva CSKA-l on kõik mehed terved ja valmis platsile jooksma.

Esimene panus – Himki punktide arv üle 81.5. Himki on ennast vaikselt leidmas. Nad ei mängi selgelt veel oma potentsiaali täielikult välja, mis tundub, et Kurtinaitise käe all jääbki välja mängimata, kuid vähemalt võiks neilt oodata juba paremat mängupilti kui hooaja alguses.

Tegemist on siiski ka VTB liigaga, mida suurklubid ei võta hetkel nii tõsiselt kui Euroliigat. See võiks tähendada, et tuleb natukene lahtisem ja suureskoorilisem kohtumine. Usume, et Himki teeb koduväljakul korraliku esituse ja viskab CSKA-le vähemalt 82 punkti.

Teine panus – Himki võidab esimese poolaja. Antud panus tundub väga korraliku väärtusega. Himki on kodusaalis saanud CSKA-ga viimastel hooaegadel üllatavalt hästi hakkama ja seda just VTB sarjas. Viimasest kolmest omavahelisest VTB kohtumisest Himki kodusaalis on kodumeeskond võitnud kaks.

Meie valikud:

  • Himki punktide arv üle 81.5 (2.02 @ Coolbet)
  • Himki võidab esimese poolaja (2.77 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 55€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed