Jälgi meid

Ennustusvihjed

Liverpool vs. Manchester City ennustusvihjed

Premier League´ hooaja üks suuremaid kohtumisi leiab aset pühapäeval Anfieldil, kus lähevad vastamisi kaks kanget Liverpool ja Manchester City. Hetkel lahutab kahte meeskonda kuus punkti. Kas City suudab vahet vähendada või jääb peale Liverpooli tahtmine?


Liverpool vs. Manchester City

Pühapäev 10. November 2019
Algab: 18:30
Ülekanne: TVPlay Sports

Kokku alla 2.5 värava (2.3 @ Coolbet)
Viik (3.57 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Viimasest viiest omavahelisest PL kohtumisest on Manchester City võitnud kaks, viiki jäänud kaks ja korra võitnud Liverpool.
  • Liverpool on liigas ainukene meeskond, kes pole sel hooajal veel ühtegi kohtumist kaotanud.
  • Manchester City kohtumistes lüüakse keskmiselt 4 väravat, Liverpooli mängudes 3.1.

Hoolimata sellest, et antud meeskonnad on haaranud tabelis kaks kõrgeimat positsiooni, siis kaitsenäitajate poolest ei ole tegemist hetkel liiga parimate meeskondadega. Peale 11-ndat vooru on nii Leicester Cityle kui ka Sheffield Unitedile vähem väravaid löödud.

Üheks põhjuseks kindlasti mõlema meeskonna probleemid keskkaitses. Ka antud kohtumisest jäävad eemale Joel Matip Liverpooli ja Aymeric Laporte City poolt. Kodumeeskonnal lisaks vigastatud jätkuvalt Clyne ja Shaqiri, külalismeeskonnal Sane, Rodri, Zinchenko ja David Silva.

Mängugraafik räägib kergelt Liverpooli kasuks. Neil on võrreldes Cityga üks lisapuhkepäev, sest Meistrite Liiga kohtumine Genki vastu peeti päev varem, kui Manchester City oma Atalantaga. Lisaks mängisid Punased koduväljakul, Sinised võõrsil.

Esimene panus – kokku alla 2.5 värava. Liverpooli resultatiivse rünnaku üheks aluseks on äärekaitsjate julgelt rünnakutele tõusmine. Alexander-Arnold ja Robertson on osalised lausa kolmandikus Liverpooli väravatest. Antud kohtumises näeme sellist mängustiili kindlasti vähem, sest Cityl on rünnakul sellised ääred nagu Sterling ja Mahrez/Bernardo Silva ning nende vastu julgelt tõusmine on liialt riskante.

Madalat mänguskoori soosib eeldatavalt ka peatreenerite valitud taktikad. Kohtumine on mõlemale poolele ülimalt suure kaaluga. Võita või kaotada on vastasmeeskonna suhtes lausa kuus punkti. Võistkondasid tüürivad küll julged peatreenerid nagu Klopp ja Guardialo, kuid samas on tegemist ka loomulikult tarkade treeneritega, kes asjatuid riske ei võta.

Teine panus – viik. Kui puhtalt koosseisu järgi võiks kergeks favoriidiks nimetada Manchester Cityt, siis mitte Anfieldil. Liverpooli koduväljakul ei ole ükski meeskond nende vastu favoriit. Kui vaadata omavahelist statistikat, siis Liverpool pole Anfieldil Manchester Cityle kaotanud 17(!) kohtumist järjest!

Kui kumbki meeskond kiire avaväravaga ei üllata, siis võiks oodata väga ettevaatliku ja madalaskoorilist kohtumist, kus saab otsustavaks mõni üksik värav. Meie lõppskoori ennustuseks oleks 1:1.

Meie valikud:

  • Kokku alla 2.5 värava (2.3 @ Coolbet)
  • Viik (3.57 @ Coolbet)
  • Lõpptulemus 1-1 (7.5 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie viimasele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 150€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama. 

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds