Jälgi meid

Ennustusvihjed

WRC ralli Kataloonia ennustusvihjed

tänak
Foto: Massimo Bettiol/Getty Images

Autoralli maailmameistrivõistlused ehk WRC sari on jõudnud haripunkti. Jäänud on veel vaid kaks etappi ja maailmameister võib selguda juba eesoleval Kataloonia rallil.

Esimesel rallipäeval kihutatakse kruusal, järgnevatel juba asfaltil. See tähendab, et esimesel päeval on eelis tagantpoolt startijatel ja tiitliheitluses olevad Tänak, Ogier ja Neuville puhastavad teed. Järgnevatel päevadel on olud üsna võrdsed.


WRC ralli Kataloonia etapp.
Reede-pühapäev, 25 – 27. oktoober, 2019
Esimene katse algab: 10:23
Ülekanne: Kanal 12, WRC ametlik tasuline kanal

Ennustusvihjed
O. Tänak saab 2. või 3. koha (2.2 @ Coolbet)
J-M. Latvala top 5 (1.97 @ Coolbet)
Ralli võidab Hyundai masin (3.0 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


  MM-sarja üldseis:                                                                       Konstruktorite arvestus: 

1. Ott Tänak (Toyota) 240 punkti                                                      1. Hyundai 340
2. Sebastien Ogier (Citroen) 212                                                       2. Toyota 332
3. Thierry Neuville (Hyundai) 199                                                     3. Citroen 278
4. Andreas Mikkelsen (Hyundai) 102                                               4. M-Sport 200
5. Kris Meeke (Toyota) 98


Punktitabel näitab meile rõõmustavat tõsiasja – kui Ott Tänak teenib Kataloonias Ogierist 2 punkti rohkem ja ei lase Neuvillel endast 11 punkti rohkem teenida, siis on eestlase näol tegemist uue maailmameistriga. See tähendab, et Tänaku konkurendid ei hakka midagi tagasi hoidma ning lähevad antud rallil heas mõttes hullu panema.

Samuti on väga tihe konkurents tootjate esikohale. Kõrges mängus olevat Hyundaid ja Toyotat eraldab vaid kaheksa punkti. Olukord, mis paneb aluse eriti peenetele taktikamängudele. Kes hakkab riskima? Kes sõidab kindla peale ja loodab rivaalide ebaedule? Kes peab pingele vastu?

Esimene panus – Ott Tänak saab teise või kolmanda koha. Lihtne põhjus, miks me ei ennusta eestlasele etapivõitu on see, et tegemist on üsna kindla MM-üldsarja liidriga. See tähendab, et tal ei ole põhjust päris viimast välja panna ning pigem sõidab kindla peale ja jälgib teiste meeste tulemusi ja teeb vastavalt sellele korrektuure oma taktikas. Lisaks on Tänakul võrreldes konkurentidega kõige suurem teepuhastaja roll.

Kataloonias lähevad mitmed rallimehed viimase peal riskima. Usume, et keegi neist teeb lõpuks ka puhta sõidu ja nopib etapivõidu. Eestlasel on siiski ka turvaliselt sõites piisavalt kiirust, et tulla esmakordselt Toyota roolis Kataloonia etapil poodiumile.

Teine panus – Jari-Matti Latvala jõuab esiviisikusse. Kihlveokontorid on kogenud soomlase paigutanud kolme viimase rallimehe hulka. Vaadates tänavusi tulemusi ja skandaale, mis Latvalaga viimasel ajal kaasnenud, on see ka mingil määral mõistetav.

Siiski on alust arvata, et Kataloonia ralliks võtab mees ennast kokku. Tema jaoks on viimased rallid väga tähtsad – head tulemused võivad anda positiivse suuna tuleviku suhtes ning Toyotale kõrgete punktide teenimine heastab tiimi bossi Mäkineni silmis ka soomlase kohutava hooaja.

Kolmas panus – Hyundai masin võidab ralli. Nagu tavaks saanud, siis viimaseks valime kõige riskeerivama valiku, mis täppimineku korral pakuks eriti suurt kasumit. Kataloonias kihutavad Hyundai autoga Thierry Neuville, Dani Sordo ja Sebastien Loeb.

Kõige tõenäolisemalt kõlab muidugi belglase etapivõit, kuid ka Sordo on tänavu ühe etapi võitnud ning Loeb jõudnud väheste osalemiste juures ikkagi poodiumile. Hyundai jaoks on esmatähtis võita just tootjate vaheline arvestus ehk võib-olla minnakse sõitma väiksemate riskidega(nii palju kui see rallis võimalik üldse on) ja üritatakse ettevaatlikuma taktikaga edu saavutada. Selline plaan võib neile ralli jooksul mängida kätte ka väga head kaardid ralli võitmiseks.

Meie valikud:

  • Ott Tänak lõpetab ralli 2. või 3. kohaga (2.2 @ Coolbet)
  • J-M. Latvala top 5 koht (1.97 @ Coolbet)
  • Ralli võidab Hyundai masin (3.00 @ Coolbet)

Tee oma ennustus ja tähista võitu koos Tänakuga! Kasuta selleks coolbeti eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie kolmandale vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 150€.

Alustamiseks, vajuta allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.  

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds