Jälgi meid

Ennustusvihjed

Kreeka vs. USA ennustusvihjed

Võib öelda, et MM-i üks kõige oodatumaid vastasseise saab laupäeval teoks. NBA hooaja MVP Giannis Antetokounpo läheb Kreeka koondise eest vastamisi USA koondisega. Tegemist on vahegrupi mänguga. Kas Kreeka suudab üsna hapud seisud enda kasuks pöörata?


Kreeka vs. USA

Laupäev 7. September 2019
Algab: 15:30
Ülekanne: TVPlay Sports+

USA AH-8.5 (1.92 @ Coolbet)
Kokku alla 168.5 punkti (1.8 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Kreeka sai alagrupis üllatuskaotuse Brasiilia vastu ning seetõttu võeti vahegruppi kahe võidu kõrvale kaasa ka üks kaotus. USA võitis kõik alagrupikohtumised ning seega juhivad nad hetkel vahegruppi koos Brasiiliaga.

Kellele võitu ennustada? Kreeka vajab seda kordades rohkem, kuid ennustaks, et USA võtab ikkagist oma. Giannise pidurdamiseks on USA-l küllaga materjali ning mis kõige tähtsam – treeneritepingil nii kogenud treenerid, kes suudavad vajaliku plaani välja mõelda.

Jah, Türgi sai küll USA-le väga hästi vastu ning Kreeka võiks samaga hakkama saada, kuid suurt rolli mängisid antud kohtumises(Usa võitis Türgit ühe punktiga) kohtunikud. NBA-pallurite jaoks on vilestiil MM-il äärmisel harjumatu. Kohtumises Türgiga oli USA juba mitu korda otsustavalt eest ära saamas, kuid siis sekkusid jälle kohtunikud ning aitasid USA jaoks väga küsitavate vigadega türklased taas mängu.

Tõenäoliselt läheb USA koondis iga mänguga aina paremaks. Seni on üsna olematu tiimimänguga võetud maksimum. Trumbiks Kreeka vastu võiks olla ühtlane koosseis, kus kõik suudavad skoori teha ja meeskonna liidriks tõusta. Kreeka seis on raskem – kui nende parimatest mängijatest keegi ebaõnnestub, siis on seis üsna lootusetu.

Seega on meie esimene panus, et USA võidab antud kohtumise vähemalt 9 punktiga. Kreeka tagaliin jääb kiirete ja füüsiliselt ebainimlike ameeriklastega hätta.

Teisena võiks arvata, et kohtumise skoor jääb alla kihlveokontorite poolt pakutavale skooriliinile. See on paigutatud 168 punkti peale. Arvestades, et selle-aastane USA koosseis on selgelt meeskondlikum ja mängib pikemat rünnakut, siis on raske väga suureskoorilist kohtumist oodata.

Meie valikud:

  • USA AH-8.5 (1.92 @ Coolbet)
  • Kokku alla 168.5 punkti (1.8 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 38€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama. 

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds