Jälgi meid

Ennustusvihjed

Nõmme Kalju vs. F91 Dudelange ennustusvihjed

Foto: Mark Runnacles/Stringer

Valitsev Eesti meister on Euroopa Liiga kvalifikatsioonis üsna raskes olukorras. Esimene omavaheline kohtumine kaotati võõral väljakul Dudelangele 1:3. See tähendab, et edasipääsuks vajab Nõmme Kalju sellest mängust vähemalt kahte väravat ning sedagi eeldusel, et vastane suudetakse nulli peal hoida.


Kalju vs. Dudelange

Teisipäev 13. august 2019
Algab: 19:00
Ülekanne: Soccernet.ee

Dudelange võit (2.2 @ Coolbet)
Esimesel poolajal skoorivad mõlemad meeskonnad (3.9 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Eelmise kohtumise statistikanurk:

  • Pallivaldamine kuulus Luksemburgi klubile – 63% vs. 37%.
  • Dudelange tekitas lausa 24(!) potentsiaalset väravaolukorda, Nõmme Kalju vaid 4.
  • Valitsev Luksemburgi meister on värava löönud 24-s järjestikuses kohtumises.

Enne esimest omavahelist kohtumist oli teada, et Dudelange on hea kvaliteediga klubi, kuid nad olid veel paremad, kui võis ennustada. Eriti rünnakul. Kaitse on pigem nende meeskonna nõrk koht, kuid tehnilised keskväljamehed ja ründajad suudavad oma kvaliteediga vastase väljakupoolel korraliku peo püsti panna. Ka esimeses kohtumises oleks vähegi parema realiseerimise juures suudetud Kaljule 5-6 väravat lüüa.

Nõmme Kalju esitus oli pigem alla nende taseme. Ilma Liliuta jääb rünnak ümmarguseks. Kui korduskohtumises võiks kuskilt Kalju väravaid oodata, siis pigem standardolukordadest. Luksemburgi klubi pole õhuvõitluses ja nurgalöökide kaitsmises just kõige tugevam meeskond.

Panustamise poole pealt vaataks kahjuks pigem külalisklubi edu ennustavaid valikuid. Üsna väärtuslik peaks olema valik, et Dudelange võidab kohtumise. Sellise stsenaariumi korral on võimalik raha tagasi teenida enam kui kahekordselt. Kahe meeskonna klassivahe on ilmne. Kui just juhuslikkus ja jalgpallifortuuna Nõmme Kaljule võitu kätte ei mängi, siis võtab selle Dudelange.

Luksemburgi klubi kaotas üldse kellegile viimati jaanuari kuus. Peale seda on kaotust suudetud vältida lausa 26 kohtumist järjest. Natukene riskeerivamad panustajad võivad pärast kohtumist päris rõõmsad olla ka panuse üle, et Dudelange võidab nii poolaja kui ka täisaja. Selle koefitsiendiks on 3.85 ja juhtumise tõenäosus üsna korralik.

Teisena jääb silma panus, et esimesel poolajal skoorivad mõlemad meeskonnad. Nõmme Kaljul enam midagi tagasi hoida ei ole, tuleb hakata julgelt ründama. Dudelange samas jahib kontrarünnakutest väärtuslikku võõrsil löödud väravat. Selline mängupilt võiks kohtumise üsna lahtiseks muuta ning kui mängijad suudavad näidata eeskujulikku realiseerimist, siis on oodata pigem suureskoorilist kohtumist.

Meie valikud:

  • Dudelange võit (2.2 @ Coolbet)
  • Esimesel poolajal mõlemad meeskonnad skoorivad (3.9 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 78€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama. 

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds