Jälgi meid

Ennustusvihjed

Saksamaa vs. Eesti ennustusvihjed

Foto: Hendrik Osula/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Jalgpalli EM-i valikmängud jätkuvad Eesti jaoks juba teisipäeval, kui võõrsil minnakse vastamisi neljakordse maailmameistri Saksamaaga. Mõlema meeskonna jaoks on tegemist alagrupi kolmanda kohtumisega. Eestil on punktiarve avamata. Saksamaa on võidud kirja saanud nii Valgevene kui ka Hollandi vastu.

Kohtumine leiab aset Opel Arenal, Mainzi koduväljakul. Olude sunnil juhendab sakslasi abitreener Marcus Sorg.


Saksamaa vs. Eesti

Teisipäev 11. juuni 2019
Mäng algab: 19:00
Ülekanne: ETV

Kokku alla 3.5 värava (2.41 @ Coolbet)
Leroy  Sane kohtumise esimene värav (5.25 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Saksamaa koondis on alates 2016a. mai kuust kaotanud Saksamaa pinnal vaid ühe kohtumise.
  • Eesti koondis on viimases kümnes võõrsil kohtumises löönud esimestel poolaegadel kokku 1 värava.
  • Saksamaa pole läbi ajaloo kunagi ühelegi Balti riigile kaotanud.

Sarnaselt paljudele Euroopa koondistele on ka sakslastel käsil kerge noorenduskuur. Meeskonnast, kes mängis MM-il ei leia hetkel koondises enam Mats Hummelsit, Sami Khedirat, Toni Kroosi, Mesut Özili, Thomas Müllerit, Boatengi, Mario Gomezit ja veel paljuseid varasemaid põhitegijaid. Mõni jääb mängudest eemale vigastuse tõttu, mõne jaoks ongi Saksamaa koondise uks sulgunud. Hetkel kannavad põhiraskust sellised mehed nagu Reus, Sane, Gnabry, Kimmich, Gündogan, Süle jne.

Enne kohtumist oleks vist paslik küsida, et kui suurelt Saksamaa Eestit võita suudab? Muud tulemused ei tundu väga reaalsed. Meeste kõrge individuaalne osavus, suurepärane pressing, oskus tekitada liinide vahele ruumi, liikuvad ääred – kõik see iseloomustab Saksamaa kvaliteetset koondist. Viimases kohtumises Valgevene vastu löödi “vaid” kaks väravat, kuid väravavõimalusi oli meeletult.

Vaadates Eesti kaitseliini, siis üleliia optimismiks põhjust ei leidu. Põhja-Iirimaa vastu tehti üsna soliidne partii, kuid nüüd on vastane natukene tugevamast puust. Kindlasti tullakse seekord välja viiese kaitseliiniga, kuid Baranov ja Klavan on sealt puudu, kelle kohaololek annaks mõistagi kvaliteeti juurde.

Kihlveokontorid leiavad, et üsna tõenäoliselt lööb Saksamaa eestile vähemalt neli väravat. Me usume, et Eestit on natukene alahinnatud. Kahe koondise vahel on suur tasemevahe, kuid selle realiseerimine platsil väravateks on juba omaette asi. Saksamaa koondis ei ole hetkel nii särav, kui aastaid tagasi. Samuti on meestel lõppenud viimaste kuude jooksul klubihooajad ning vorm ei ole kõige teravam. Usume, et mängu kõige tõenäliseim tulemus võiks olla 3:0.

Palju oleneb Martin Reimi taktikast. Aastaid tagasi on läinud Eesti koondis ka Belgia vastu võõral väljakul ründama ja me teame, kuidas see lõppes(1:8 kaotus). Eks Reim on saanud vitsad kätte ning Saksamaa vastu minnakse väga kaitsva taktikaga. Viimases kohtumises Põhja-Iirimaa vastu ei läinud vahetustega ka just täkkesse(värskust oli vaja paremale äärele, mis vastaste tempole vastu ei pidanud). Eeldatavalt on sellest tehtud omad järeldused.

Teisena ennustame, kes võiks Saksamaa esimese värava lüüa. Meie hinnangul võiks selleks mängijaks olla Leroy Sane. Peale MM-i koondisest välja jäämist on ta ülimalt motiveeritud ning näidanud viimastes kohtumistes suurepäraseid esitusi.

Meie valikud:

  • Kokku alla 3.5 värava (2.41 @ Coolbet)
  • Leroy Sane kohtumise esimene värav (5.25 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 105€. Pakkumist saab kasutada ka livebetis!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.  

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds