Jälgi meid

Ennustusvihjed

Kaia Kanepi vs. Petra Martic ennustusvihjed

Kaia Kanepi on jõudnud French Openil kaheksandikfinaali ning kohtub seal maailma 31. reketi Petra Marticiga. Kui eestlanna pole sel turniiril veel suurimate favoriitidega kohtunud, siis Martic alistas eelmises ringis WTA edetabelis teist kohta hoidva Pliškova. Horvaatlanna ei ole sel turniiril veel kaotanud ühtegi setti.


Kanepi vs. Martic

Pühapäev, 2. juuni 2019
Mäng algab: 12:00
Ülekanne: Kanal12, Postimees.ee

Kaia Kanepi võit (3.05 @ Coolbet)
Kolmesetiline kohtumine (2.7 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Martic on väga jõuline ja tugev mängija, kelle servikiirus on sel turniiril küündinud 185km/h-ni. Talle sobib liivaväljak ideaalselt. Oma mitmekülgsusega on ta eestlannale äärmiselt raske vastane, ta suudab olenevalt vastasest oma mängustiili kohandada ja mängida oma vastase jaoks just kõige ebameeldivamat tennist. Kindlasti on ta ka ammutanud tohutult enesekindlust senisest turniirikäigust.

Kui vaadata koefitsiente, siis on Kaia Kanepi üsna kindel autsaider. Me arvame, et seda tasuks ära kasutada. Martic on küll kohtumise favoriit, kuid mitte nii suur, kui kihlveokontorid peegeldavad. Heal päeval võib Kaia Kanepi võita oma suurepärase servigeimi ja jõulisusega naiste tennises kõiki. Hetkel tundub ka füüsiline vorm olevat ideaalilähedane ehk vastupidavuse ja kiiruse taha midagi ei jää. Seega meie esimene panus oleks, et Kaia Kanepi võidab selle kohtumise.

Teise valikuna soovitame panust, et kohtumises mängitakse vähemalt kolm setti. Seni me oleme French Openil selle valikuga iga kord panuse võitnud ning usume, et erandiks ei ole ka seekord. Vastased väärivad üksteist ning vaevalt kumbki tennisist 2:0 võidu võtab. Lisaks on Kaia näidanud, et esimeses setis ei ole ta üldjuhul väga terav, kuid see-eest on teinud alati väga korraliku teise seti.

Meie valikud:

  • Kaia Kanepi võit (3.05 @ Coolbet)
  • Kolmesetiline kohtumine (2.7 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt €. Pakkumist saab kasutada ka livebetis!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.  

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds