Jälgi meid

Ennustusvihjed

TalTech vs Pärnu sadam ennustusvihjed

Tegemist on Eesti korvpalliliiga pronksiseeria kolmanda kohtumisega. Hetkel on seis 2:0 Pärnu korvpallimeeskonna kasuks. See tähendab, et TalTech vajab siit koduväljaku mängust võitu, muidu on seeria läbi ning see aasta jäädakse medalita, mis oleks niigi pettumust valmistanud hooajale üsna mannetu lõpp.


TalTech vs. Pärnu
Reede, 10. mai 2019
Mäng algab: 19:00
Ülekanne: Tallinna TV

TalTechi võit AH-2.5 punkti (1.9 @ Coolbet)
Kokku üle 156 punkti (1.9 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


 Statistikanurk:

  • TalTech on järjest kaotanud kuus kohtumist.
  • Pronksiseerias on Pärnu suutnud mõlemas mängus hoida TalTechi normaalajal alla 70 punkti.
  • Pärnu paremus kahes eelnevas mängus on olnud keskmiselt 6 punkti.

TalTech ei ole veel suutnud leppida sellega, et see aasta jäädi finaalist välja. Neil oli hiilgav võimalus sinna jõuda, sest poolfinaalis välditi BC Kalev/Cramot. Siiski ei kasutatud oma võimalust ära ning kõige tipuks kaotati viimane poolfinaali kohtumine Tallinna Kalevile kindlast eduseisust. See andis meestele suure hoobi ning pronkiseeria mängudes on tegutsetud üsna tujutult. Ei ole enam sees sellist tuhhi, millega oleme TalTechi puhul harjunud.

Samas Pärnu teadis juba üsna varakult, et nende selle hooaja maksimum on pronksmedal ning mehed tegutsevad palju motiveeritumalt. Leegionärid teevad väga head mängu. Rivers, Alston ja Wade-Chatman on Pärnu tasemega meeskonna jaoks üsna jackpoti lähedane kooslus. Eestlastest toetab neid hästi Mihkel Kirves ja ka Rannar Raap on pingilt hästi sekkunud.

Viimane kohtumine läks lisaajale ja see tõestas, et TalTech ei ole veel alla andnud. Tähtsas koduväljaku mängus, kus selg on vastu seina, võiks neilt oodata tahtejõulist ja emotsionaalset mängu. Lisaks võib Pärnu meestel olla peas ka mõte, et võib-olla olekski hea kui see mäng läheks nii, et kaotatakse. See tähendab, et neil oleks võimalus medalid kaela saada järgmises mängus kodupubliku ees. Tippsportlased kindlasti nii ei mõtle ja minnakse igat mängu võitma, kuid leiame, et väikest mõju mängutulemusele see siiski omab.

Mõlemad senised kohtumised on olnud ootamatult madala skooriga. See näitab taaskord, et põhihooajal väga kõrgeid punktisummasid visanud TalTech pole veel oma rünnakut selles seerias käima saanud. Usume, et selles kohtumises see lõpuks juhtub. Tullakse plaaniga mängutempot tõsta ja sellega edu saavutada. Seega pakume mänguskooriks üle 156 punkti.

Meie valikud:

  • TalTechi võit AH-2.5 (1.9 @ Coolbet)
  • Kokku üle 156 punkti (1.9 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 38€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.  

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds