Jälgi meid

Ennustusvihjed

Liverpool vs Barcelona ennustusvihjed

Meistrite Liiga poolfinaali korduskohtumine. Esimese võitis Barcelona 3:0. See tähendab, et Liverpool peab edasipääsuks meeletult väravaid lööma, juhul kui Barcelona ka skoorib, siis vajab Inglise klubi juba miinimum viite väravat.

Liverpool vajab tõelist imet. Teatavasti jalgpallis imesid juhtub ning välja on tuldud ka palju keerulisematest olukordadest. Liverpooli mentaliteediga klubilt on oodata tõelist lahingut. Kas sellest piisab, et ka reaalselt Barcelona edasipääsu ohustada?


Liverpool vs. Barcelona
Teisipäev, 6. mai 2019
Mäng algab: 22:00
Ülekanne: TV6 & TVPlay Sports

Kokku üle 3 värava (2.41 @ Coolbet)
Poolaja võidab Liverpool, mäng jääb viiki (15 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Liverpool tegi esimeses poolfinaal kohtumises raamidesse viis pealelööki, Barcelona kolm ning need läksid kõik väravasse.
  • Barcelona pole Meistrite Liigas sel hooajal kaotanud mitte ühtegi võõrsil kohtumist.
  • Liverpool pole kunagi Meistrite Liiga poolfinaali kodukohtumist kaotanud.

Mõlemad meeskonnad pidasid nädalavahetusel ka koduliiga kohtumise. Liverpool võttis raske 3:2 võidu Newcastle üle, seejuures mängiti suuresti põhikoosseisuga. Barcelona pidas enda kohtumise b-koosseisuga ning seetõttu saadi ka 0:2 kaotus Celta Vigolt.

Antud kohtumisest jäävad Liverpooli poolelt eemale Firmino, Keita ja Salah. Viimane põrkas koduliiga kohtumises kokku vastasmängijaga, mille tulemusena on Egiptuse staaril peapõrutus. Barcelona poolt jätab kohtumise vahele Ousmane Dembele.

Kui esimeses kohtumises kasutas Jürgen Klopp vigastatud Firmino asemel Wijnaldumit ja usaldas äärekaitses Joe Gomezi, siis tõenäoliselt korduskohtumises ta sellise koosseisuga välja ei tule. Usume, et algkoosseisu edutatakse taas Alexander-Arnold ja miks mitte ka Shaqiri, Salahi asemel Sturridge või Origi.

Millist kohtumist võiks oodata? Kõik märgid näitavad, et tuleb palju väravaid. Üks meeskond hakkab meeletult ründama ja teine ootama head võimalust kontrarünnakuks, mis asjad põhimõtteliselt ära otsustaks. Seega valimegi esimese panusena, et kohtumises lüüakse üle kolme värava, seda enam, et sellele pakutakse üsna korraliku koefitsienti.

Juba esimeses kohtumises oli näha, et need meeskonnad ei hakka midagi tagasi hoidma ja näitavad ka publikule atraktiivset mängu. Väravaid oli õhus kõvasti rohkem, kui lõppskooriks jäänud 3:0. Liverpool oli mitmel korral väravale ülilähedal, kuid täieliku ebaõnne tõttu ei suudetud skoorida. Salah post, Milneri pommlöök otse Der Stegenile sülle ja Firmino lähilöök, millele jäi väravajoonel ette Barcelona kaitsja – need on vaid mõned näited Liverpooli olukordadest. Ära ei maksa unustada ka Dembele viimase minuti eksimust, kui ta ei suutnud 1 vs. 1 olukorda ära lahendada.

Teiseks me usume, et Liverpooli saadab tänu julgele taktikale ja hirmkõvale võitlusele mängu esimeses pooles edu ning suudetakse ka avavärav või lausa kaks ära lüüa, kuid ühel hetkel suudab Barcelona ennast koguda, surve alt välja mängida ning Liverpooli riskid kaitseliinis ära kasutada ehk võõrsil värava kätte saada.

Meie valikud:

  • Kokku üle 3 värava (2.41 @ Coolbet)
  • Esimese poolaja võidab Liverpool, mäng jääb viiki (15 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 300€. Pakkumist saab kasutada ka livebetis!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.  

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds