Jälgi meid

Ennustusvihjed

Brooklyn Nets vs. Philadelphia 76ers ennustusvihjed

Brooklyn Netsi ja Philadelphia 76ersi vaheline mõõduvõtt on jõudnud neljanda kohtumiseni. Hetkeseis on 2:1 Philadelphia kasuks.

Joel Embiidi kaasategemine on küsitav. Jättis 76ersi staar ka eelmise kohtumise vahele ning arvatavasti hoiab Philadelphia klubi põlveprobleemidega maadlevat Embiidi tähtsamateks mängudeks.


Brooklyn Nets vs. 76ers
Laupäev, 20. aprill 2019
Mäng algab: 22:00
Ülekanne: League Pass

Kokku üle 233.5 punkti (1.97 @ Coolbet)
Poolaeg Brooklyn/mängu võidab 76ers (6.25 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Philadelphia 76ers on võitnud viimased kaks kohtumist Brooklyni koduväljakul.
  • Selles play-off paaris on kolme mängu jooksul visatud keskmiselt 242(!) punkti mängu kohta.
  • Philadelphia üleolek on võidumängudes tulnud esile teisel poolajal.

Tegemist on Brooklyn Netsile ülimalt tähtsa mänguga. Seda muidugi põhjusel, et kui kaotatakse, siis Philadelphia 76ers on seeriavõidust vaid võidu kaugusel ning samuti peetakse järgmine kohtumine juba 76ersi koduväljakul.

Philadelphia 76ers näitas viimases kohtumises, et suudetakse ka ilma ühe liidrita, Joel Embiidita, suurepärast mängu näidata. Siiski kaitses käriseb ilma Kameruni keskmängijata üsna korralikult ja see võib väikeseks ohumärgiks olla. Kui rünnak ei tööta, siis kaitse pealt on mängu võita raske.

Brooklyn Nets on viimastes kohtumistes liialt jäänud lootma kaugvisetele. Näiteks viimases kohtumises võeti lausa 39 viskeüritust kaare tagant. Neid tabati aga vaid 20%-ga.

Eelseisvalt kohtumiselt võiks oodata sama korviderohket kohtumist kui siiamaani. Meeskonnad on rünnakul väga võimekad, aga kaitse poole pealt pole siiamaani suuremaid kordaminekuid ette näidata. Philadelphia 76ersil on meeskonnas olemas võimekus head kaitset mängida, kuid tundub, et hetkel on plaan veel nö. säästurežiimil kulgeda ja mänge võita võimalikult energiat säästvalt.

Kuna Philadelphia 76ers on siiamaani võimu näidanud rohkem teisel poolajal ning mäng toimub Brooklyni koduväljakul siis soovitaks järgmist valikut: Brooklyn võidab esimese poolaja, kuid kogu mängu võidab Philadelphia 76ers. Sellele on väga magus koefitsient ning eeldused antud stsenaariumi juhtumiseks üle keskmise head.

Meie valikud:

  • Kokku üle 233.5 punkti (1.97 @ Coolbet)
  • Poolaja võidab Brooklyn / mängu võidab 76ers (6.25 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 125€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.  

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds