Jälgi meid

Jalgpall

Ajaxi imeline teekond jätkub. Manchester United üllatust korda ei saatnud

ajax celebrating win over juventus

Ajax kordas oma kaheksandikfinaalis tehtud vägitükki ning alistas Meistrite Liigas võõrsil taas ühe suurklubi ning edenes järgmisesse ringi. Seekord oli saagiks Juventus ning mängu lõpptulemuseks jäi 2-1 Ajaxi kasuks (kahe mängu kokkuvõttes 3-2).

Sarnaselt esimesele mängule läks Juventus ka eilset mängu Cristiano Ronaldo väravast 1-0 juhtima, kuid külalistel õnnestus tänu Van de Beek`i tabavale löögile pea koheselt viigistada. 67. minutil lõi Matthijs de Ligt 2-1, mille järel vajas Itaalia jalgpalli valitsev meister juba kahte väravat, et poolfinaali pääseda.

Edasine mängukulg kulges pigem Ajaxi taktikepi all. Mängu kontrolliti täielikult ning loodi ise rohkem ohtlikke olukordi kui seda tegi kaotusseisus olev meeskond. Kokkuvõttes – igati teenitud edasipääs ning vaevalt nüüd enam Euroopas meeskonda on, kes võimsas hoos olevat Hollandi klubi endale vastaseks soovib.

Barcelonas toimuva vastasseisu saatus otsustati väga kiiresti. kodumeeskond juhtis Lionel Messi väravatest juba 20. mänguminutiks 2-0 ning sellega oli asi põhimõtteliselt tehtud. Teise poolaja alguses vormistas Coutinho ka kolmanda ning Barcelona edenes paarist kokkuvõttes 4-0 võiduga järgmisesse ringi.

Meistrite Liiga jätkub täna Manchester City ning Tottenhami ja Liverpooli ning Porto vaheliste kohtumistega.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds