Jälgi meid

Jalgpall

Manchester United napsab Arsenali nina eest Lisandro Martineze?

Manchester United on väidetavalt ette valmistamas pakkumist Ajaxi keskkaitsja Lisandro Martineze eest, kes on pikalt olnud Arsenali radaril.

Martineze võistkonnakaaslast Jurrien Timberit on pikalt seostatud Unitediga, kuid Timber on väidetavalt otsustanud Amsterdami klubisse jääda veel vähemalt üheks hooajaks.

Timbri otsuse tulemusena on väljaande The Mirror kohaselt Manchester United pööranud oma tähelepanu Lisandro Martineze suunas, kes tegi Ajaxi eest suurepärase hooaja.

Lõuna-ameeriklasest on huvitatud ka Arsenal, kelle esimene pakkumine summale 30 miljonit eurot lükati Ajaxi poolt tagasi, kuid Arsenal pole mängija soetamisest sugugi loobunud veel.

Nüüd on huviliste sekka lisandunud ka Manchester United, kes loodab mängija Arsenali nina alt ära napsata. Martineze ja Ajaxi vahel sõlmitud lepingu lõpuni on veel kolm aastat, kuid Ajax olevat avatud mängija lahkumisele, kui tema eest tehakse sobiv pakkumine.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds