Jälgi meid

Jalgpall

VIDEO | Readingu eest debüteerinud Karl Jakob Hein pidi kaks palli selja tagant välja võtma

Eesti koondise väravavaht Karl Jakob Hein tegi kolmapäeval Readingu eest Inglismaa esiliigas oma debüüdi, mis lõppes Bristol City vastu 1:2 kaotusega.

Mängu kahe tõrjega lõpetanud Hein suutis nulli hoida 44. minutini. Reading lubas endisel Aston Villa mehel Andreas Weimannil vabalt karistusalasse purjetada ja kui meie mees suutis lähilöögi jalaga ära tõrjuda, siis õnnetul kombel läks see austerlasele otse tagasi ning Weimann toimetas palli karistusalas vabadust nautinud Antoine Semenyole, kes sai selle rahulikult tühja väravasse lüüa.

Kodumeeskonna teine tabamus sündis kohe teise poolaja alguses 47. minutil. Hein läks vahelt võtma vasakult äärelt tulnud tsenderdust, kuid paraku jõudis sellele esimesena jaole Readingu keskkaitsja Michael Morrison ja Hein ei suutnud meeskonda omaväravast päästa.

Bristolil ei jäänud palju puudu ka kolmandast väravast, kui Hein ühes olukorras söödu andmise hetkel libastus ja palli vastastele kinkis, aga Semenyo löök tabas posti.

Readingu ainus värav sündis 74. minutil penaltist, mille realiseeris John Swift.

Tegu on Readingu jaoks lausa kuuenda järjestikuse kaotusega ning meeskond istub Championshipi tabelis 22 punktiga vahetult väljakukkumistsooni ees. Peterborough United jääb kahe punktiga maha ja Wayne Rooney juhtimisel mürgeldav Derby County on nelja silma kaugusel.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds