Jälgi meid

Jalgpall

Agaralt mängijaid kokku kuhjanud Barcelona ei saa kõiki uusi nägusid euromängudeks registreerida

Väga tegusa üleminekuteakna teinud Barcelona leiab end pärast osturallit tobedast olukorrast – kõiki uusi mängijaid ei saa Euroopa liiga koosseisu registreerida.

Eurokoosseisudes saab talvel teha kolm muudatust, aga Barca on kokku kuhjanud neli uut mängijat – Dani Alves, Ferran Torres, Adama Traore ja Pierre-Emerick Aubameyang.

Väljaande AS sõnul saab valik arvatavasti olema viimase kahe vahel ja tõenäolisemaks hinnatakse seda, et koosseisust jäetakse välja Aubameyang.

Barcelona leiab end tänavu esimest korda klubi ajaloos Euroopa liigast. Meeskonnal jäi viimati pärast aastavahetust Meistrite liigas mängimata hooajal 2003/04, kui UEFA karikasarjas toimetati ja kaheksandikfinaalis kahe mängu kokkuvõttes Glasgow Celticule 0:1 alla jäädi.

Blaugranat ootab esimese vastasena ees Napoli. Paari avamäng peetakse 17. veebruaril Camp Noul ja korduskohtumine toimub nädal hiljem.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds