Jälgi meid

Jalgpall

VIDEO | Kohtunik võttis AC Milanilt võimaluse tõusta Serie A liidriks

AC Milanil oli esmaspäeval võimalus võtta endale Serie A liidrikoht, aga sellega ei saadud hakkama, kuna koduplatsil mängiti 1:0 eduseis Spezia vastu kaotuseks. Suur osa selles oli mängu peakohtunikul Marco Serral.

Rossonerile andis avapoolaja lisaminutitel juhtseisu Rafael Leao, kes oli mängu alguses väga aktiivne ja kelle töö tulemusena oli veidi enne väravat Milanil võimalus skoorida ka penaltipunktilt. Sellega ei saanud Theo Hernandez hakkama.

Teisel poolajal ei saanud omakorda oma tööga hakkama Serra, kelle varajane vile võttis Milanilt ära 2:1 eduseisu.

Pärast Kevin Agudelo 64. minuti viigitabamust asus Milan väga isukalt uuesti juhtväravat otsima ja näis, et lisaminutitel saadi see kätte, kui Junior Messias kenasti palli võrku keerutas, aga vahetult enne seda kõlas Serralt vea märgiks vile.

Selleks, et asi võõrustajatele veel valusam oleks, pani Emmanuel Gyasi kuuendal lisaminutil võrku Spezia 2:1 võiduvärava.

Milani peatreener Stefano Pioli märkis pärast mängu, et Serra oli oma tegutsemise eest vabandanud.

Väljaande La Gazzetta dello Sport väitel on vabandanud Milani ees ka Itaalia kohtunike ühenduse juhid ning Serrat ootab nüüd ees vilistamiskeeld.

Kaotus tähendab seda, et Milan jääb 2. kohale kahepunktilise kaotusega Interile, kellel on üks mäng vähem peetud.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds