Jälgi meid

Ennustusvihjed

Brighton & Hove Albion vs. Chelsea ennustusvihjed

Nädalavahetusel maa peale tagasi tõmmatud Chelsea proovib uut võiduseeriat alustada võõrsil Brighton & Hove Albioni vastu, keda hooaja esimeses kohtumises alistada ei suudetud. Kas seekord läheb Sinistel paremini?


Brighton vs. Chelsea

Teisipäev 18. Jaanuar 2022
Algab: 22.00
Ülekanne: TV3 Sport 2

Avapoolaeg lõppeb viigiga (2,16 @ Coolbet)

Chelsea üle 1,5 värava (2,02 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Chelsea ei ole Premier League’is Brightonile kordagi kaotanud, saades kuus võitu ja kolm viiki.
  • Brighton on tänavu kõikide sarjade peale 24-st kohtumisest kaotanud ainult neli.
  • Chelsea on viimasest neljast võõrsilkohtumisest teeninud vaid neli punkti.

Meeskonnad kohtusid alles üsna hiljuti, kui 29. detsembril Stamford Bridge’il kokku mindi. Chelsea sai Romelu Lukaku väravast üsna varakult juhtima, aga Brightoni poolt nõelas esimesel lisaminutil Danny Welbeck.

Tulemus Brightoni vastu on osa Chelsea vägagi nukrast seeriast liigas – kuue vooru peale on saadud vaid üks võit.

Karikamängud aitasid hoogu koguda ja kolm mängu järjest võita, aga nüüd peab Thomas Tucheli meeskond justkui kõike jälle nullist alustama. Seda olukorrast, kus Manchester City on juba 13 punkti kaugusel.

Brighton istub liigatabelis 9. kohal ja jätkab uhkelt viikide kokku rookimist. Reedene 1:1 mäng Crystal Palace’i vastu oli Graham Potteri meeskonna jaoks juba hooaja kümnes viik.

Natukene kvaliteeti jääb võiduväravateni jõudmiseks puudu ja sageli ei ole Brightonil selleks ka piisavalt õnne. Küll aga on meeskond tabeli keskel kanda kinnitanud oma visadusega ja sellega, et väga harva kaotatakse. Sel hooajal on Brightoni neljast kaotusest vähem kogunenud neid ainult esikolmikule.

Chelsea kaotab samuti harva, aga meeskonnale on viigipisik külge sattunud ja neid on märkamatult kogunenud juba seitse. Käes on tagumine aeg leida jälle võiduvalem üles, kuna muidu võib esikolmiku koht ohtu sattuda ja sealt edasi võib tulla isegi probleeme Meistrite liigas kohtadel püsimisega.

Esimene panus – Avapoolaeg lõppeb viigiga. Chelsea ei ole sel hooajal veel kordagi kaotusseisus puhkama läinud ja 22-st kohtumisest 12 on olnud viigiseisul. Võõrsil on esimese 45 minuti järel viigis olnud isegi seitse Chelsea 11-st mängust.

Teine panus – Chelsea üle 1,5 värava. Sinised on selles vastasseisus läbi aastate olnud väga edukad ja see praegune külm periood ei saa enam kaua kesta. Samal ajal on Brighton nii vastik vastane, et külalistel ühest väravast arvatavasti võiduks ei piisa.

Meie valikud:

  • Avapoolaeg lõppeb viigiga (2,16 @ Coolbet)
  • Chelsea üle 1,5 värava (2,02 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 108€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds