Jälgi meid

Jalgpall

VIDEO | Leipzigi raske hooaeg jätkus kaotusega Berliini Unionile

Hiljutine Meistrite liiga poolfinalist ja kolm aastat järjest Bundesligas medalikohale jõudnud RB Leipzig ei saa sel hooajal kuidagi mängumootorit käima ning jõudis reedel Berliini Unioni vastu kolmanda järjestikuse kaotuseni.

Union mängis endale võidu välja standardolukordadega. 6. minutil avas karistuslöögijärgsest olukorrast skoori Taiwo Awoniyi ja 57. minutil tegi nurgalöögist võiduvärava Timo Baumgartl.

Kahe kodumeeskonna tabamuse vahele jäi Christopher Nkunku kauglöök, mille tõrjumisel Andreas Luthe ebaõnnestunult tegutses.

Leipzigil on nüüd kokku tulnud juba kuus kaotust, mida on ainult ühe võrra vähem kui terve eelmise hooaja peale kokku. Meeskond hoiab liigas 8. kohta ja võib sõltuvalt selle nädalavahetuse tulemustest isegi veelgi rohkem allapoole kukkuda.

Samal ajal lendab Union kõrgelt. Meeskond tõusis oma hooaja kuuenda võiduga 23 punkti peale ja see tähendab, et alles 2019. aastal kõrgliigaga ühinenud klubi on võitlemas Meistrite liiga koha eest. Tabelis ollakse neljandal real.

Unioni edu on tulnud suuresti endise Liverpooli nooruki Awoniyi suurepärase vormi pealt. Tema üheksast väravast on sel hooajal Bundesligas rohkem löönud ainult Robert Lewandowski (14) ja Erling Haaland (10).  Tema nimel on koguni 41 protsenti meeskonna väravatest.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds