Jälgi meid

Ennustusvihjed

Dortmundi Borussia vs Tottenham ennustusvihjed

Meistrite Liigas alustatakse kaheksandikfinaalide teiste omavaheliste kohtumistega. Selles paaris suutis esimesest kohtumisest väljuda võitjana Tottenham ning seda tulemusega 3:0. Dortmundi Borussia ei ole hooaja alguses näidatud hoogu suutnud hoida. Kas koduväljakul suudetakse teha piisavalt hea partii, et ohustada Inglise klubi edasipääsu?


Dortmund vs. Tottenham
Teisipäev 5. märts 2019
Mäng algab: 22:00
Ülekanne: TVPlay sports

Ennustusvihjed
Dortmundi võit 2.0 @ Coolbet
Esimene poolaeg üle 1.5 värava 2.34 @ Coolbet

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Tottenham ja Dortmund on sakslaste koduväljakul kohtunud kaks korda, mõlemad meeskonnad on teeninud ühe võidu.
  • Esimeses omvahelises kohtumises suutsid mõlemad meeskonnad teha raamidesse täpselt kuus pealelööki.
  • Tottenham pole peale Meistrite Liiga kohtumist Dortmundiga võitnud mitte ühtegi mängu.

Me pakume, et kolmeväravaline edu on Tottenhamile edasipääsuks piisav, kuid kohtumise võidab siiski Dortmund. Ajalugu on näidanud, et vaid 5% meeskondadest on suutnud peale avamängu kolmeväravalist kaotust paarist edasi pääseda.

Koduväljak on Dortmundi Borussia tõeline kindlus. Kui võõrsil kohtumistes on kaotatud ka tõelistele autsaideritele, siis koduväljakul pole kahekümne mängu jooksul normaalajal kordagi kaotatud. Seejuures on viimase kümne mängu lõikes Westfalen Stadiumil löönud Dortmund keskmiselt 2.5 väravat mängu kohta, mis on väga kõrge näitaja.

Teise valikuna võtamegi liini, et esimesel poolajal näeme vähemalt kahte väravat. Tuleb kohtumine, kus kodumeeskonnal pole võimalust tagasi hoida ning juba alates esimesest minutist tuleb väga aktiivselt rünnakule lülituda ja samal ajal kaitses natukene riske võtta. Dortmundi riskid loovad Tottenhamile võimalusi kontrarünnakutega ohtlikult nõelata ja juba avapoolajal võime näha mõlema meeskonna väravaid.

Kõikides omavahelistes kohtumistes on löödud kolm või rohkem väravat. Lisaks on korduskohtumise jaoks taas rivis esimesest kohtumisest eemale jäänud staarmängijad Kane ja Reus. Kõik viitab väravatele.

Meie valikud:

  • Borussia Dortmundi võit (2.0 @ Coolbet)
  • Esimene poolaeg üle 1.5 värava (2.34 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 40€.

Alustamiseks, vajuta allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.  

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds