Jälgi meid

Jalgpall

VIDEO | Luis Suarezi hiline duubel tõstis Atletico Realist mööda La Ligat juhtima

La Liga tiitlikaitsja Atletico Madrid pidi kuuenda vooru mängus Getafe vastu kurjavaeva nägema, et kolm punkti kotti pista. Lõpuks õnnestus see tänu Luis Suarezi kahele väravale.

Uruguaylane pidi (järjekordselt) Atletico päästeingliks tõusma pärast seda, kui kodus mänginud Getafe vahetult enne poolajavilet kohtumist juhtima asus. Stefan Mitrovic suunas tsenderdusest peaga palli vastu posti ja see põrkus Jan Oblaki käe kaudu väravasse.

Tegu on üle kümne aasta esimese väravaga, mis Atletico lasknud selles vastasseisus endale liigas lüüa. Getafe põud kestis koguni 1582 minutit.

Getafe viimane võit Atleti üle jääb samuti 2011. aastasse ning selle põua lõpetamine sai väga suure tagasilöögi 74. minutil, kui Carles Alena punase kaardiga platsilt minema saadeti.

Külalised vajasid ülekaalu ära realiseerimiseks vaid nelja minutit. Suarez viigistas, kui Mario Hermoso ta vasakult antud palliga kastist ilusti üles leidis. Ründeveteran kindlustas seejärel kolm punkti ära 90. minutil, lüües peaga väravasse paremalt tulnud Šime Vrsaljko poolt antud palli.

Atletico on tervelt seitse oma tänavusest üheksast väravast löönud viimase veerandtunni sees, mis liiga parim näitaja.

Võit aitas Diego Simeone meeskonna liigatabeli tippu, aga nädalavahetuseks sinna jäämiseks tuleb loota, et Mallorca suudab kolmapäeval Real Madridile anda hooaja esimese kaotuse.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds