Jälgi meid

Ennustusvihjed

WRC Akropolise ralli ennustusvihjed

WRC-sarjas toimub sel nädalal taas üks comeback, kui maailma parimad rallisõitjad üle kaheksa aasta uuesti Kreekas Akropolise rallit sõidavad. Tegu on Eesti jaoks erilise etapiga, kuna Markko Märtin võitis just seal oma esimese MM-etapi. Kas Ott Tänakul õnnestub seda tempu korrata?


WRC Akropolise ralli
Reede-pühapäev, 9.-13. September, 2021
Esimene katse algab: 18.08
Ülekanne: TV3, TV6, TV3 Sport 2

Ennustusvihjed
O. Tänak võidab (3,50 @ Coolbet)
D. Sordo TOP3 (2,35 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


  MM-sarja üldseis:                                                                       Konstruktorite arvestus: 

1. Sebastien Ogier (Toyota) 162 punkti                                         1. Toyota 348
2. Elfyn Evans (Toyota) 124                                                              2. Hyundai 307
3. Thierry Neuville (Hyundai) 124                                                   3. M-Sport 135
4. Kalle Rovanperä (Toyota) 99
5. Ott Tänak (Hyundai) 87


Tänak on pärast Safari ralli kolmandat kohta teinud uuesti paar sammu tahapoole ning kui tiitlilootused olid juba mõningat aega tagasi kustunud, siis nüüd tundub juba raske ka esikolmiku kohale sõitmine. Kuigi tugeva hooaja lõpuga on võimalik veel seisu muuta.

Statistiliselt on läbi aastate Tänakul hooaja teine ots paremini välja kukkunud kui esimene ja loodetavasti õnnestub seda trendi hoida.

Akropolise ralli on tavaliselt olnud üks MM-sarja raskematest katsumustest, aga kuna WRC karussell pole seal pikalt tiirelnud, siis võib seekord mõnel pool oodata teistsuguseid olusid. Rallikorraldajad on ka tunnistanud, et valitsuse abiga on kiiruskatsete kallal kõvasti tööd tehtud.

Vaatamata uuendustele ei ole aga kindlasti kuhugi kadunud faktorid, mis on alati Kreeka ralli juurde kuulunud – palav ilm, kivised teed ja väga tihe kruusatolm.

Võistlejaid ootab ees ainult 15 kiiruskatset, ent 292,19 kilomeetri pikkune trass pakub kindlasti igapäevaselt suuri väljakutseid. Pikim kiiruskatse on 33,2-kilomeetrine.

Esimene panus – O. Tänak võidab. Tänakul on väga vaevaline aasta olnud, aga meie mehel on mõnus viies stardikoht ja arvestades MM-sarja seisu, siis kindlasti ka mingisugune pingelangus. See võiks aidata tal näidata oma parimat sõitu ja kui Ott on oma sõiduvees, siis on teistel väga raske teda esikohalt ära tõugata.

Teine panus – D. Sordo TOP3. Hispaanlane on pärast paari etapi vahele jätmist võistlustules tagasi ning omab samuti head taganttulija eelist. Kui viimati WRC ralli Akropolises toimus, siis noppis Sordo teise koha, mis näitab, et ta suudab hästi sealsete oludega kohaneda. Lisaks on tal varasemast sellelt rallil rohkelt kogemusi.

Meie valikud:

  • O. Tänak võidab (3,50 @ Coolbet)
  • D. Sordo TOP3 (2,35 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 175€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama. 

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds