Jälgi meid

Ennustusvihjed

Huddersfield vs Manchester City ennustusvihjed

Raheem Sterling
Foto: Chloe Knott - Danehouse/Getty Images

Premier League´i viimane klubi Huddersfield võtab koduväljakul vastu Manchester City. Tabeliseisu järgi vajaksid mõlemad klubid kolme võidupunkti nagu õhku.

Manchester City on viimased kolm liiga kohtumist kindlalt võitnud ning tõusnud taas tiitliheitlusesse. Huddersfield on samal ajal näitamas kohutavaid tulemusi. Viimane kohtumine suudeti Cardiffiga mängita viiki, kuid enne seda kaotati üheksa kohtumist järjest.


Manchester City vs. Huddersfield
Pühapäev, 20. Jaanuar, 2019
Mäng algab: 15:30
Ülekanne: TVPlay sports

Ennustusvihjed
Kollaseid kaarte alla 2.5 (2.8 @ Coolbet)
Mõlemad meeskonnad skoorivad (2.6 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Statistikanurk

  • Huddersfield on sel hooajal koduväljakul võitnud vaid 1 korra.
  • 5 viimase mängu jooksul on löönud Manchester City 70% väravatest juba esimesel poolajal.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes City 6:1 võiduga.

Meie esimene valik on, et näeme kohtumises vähe kollaseid kaarte. Seda põhjusel, et tõenäoliselt näeme üsna pingevabat kohtumist. Manchester City lööb üldjuhul oma väravad üsna varakult ning nii muudab mängu iseloomu rahulikumaks. Seda enam, et mängitakse Huddersfieldi tasemega meeskonnaga.

Pep Guardialo hoolealused on läbi ajaloo teeninud Huddersfieldi vastu keskmiselt alla ühe kollase kaardi mängu kohta. Ehk enamikes mängudes ei ole teenitud mitte ühtegi hoiatuskaarti. Ei näe ka põhjust, miks nad seekord peaks mõne teenima. Huddersfield võib frustratsiooni või kaitses hiljaks jäämisega mõne kaardi teenida, kuid suure tõenäosega jääb see arv alla kolme.

Teiseks leiame väärtust panuses, et mõlemad meeskonnad skoorivad. Huddersfield on viimasest viiest koduväljaku kohtumisest neljas löönud värava ning ka Manchester Cityga on enamikes omavahelistes kohtumistes auvärav ära löödud. Neil ei ole midagi kaotada ning lähevad pingevabalt rünnakule. City keskendub ka kindlasti rohkem rünnakule kui kaitsele.

Meie valikud:

  • Kollaseid kaarte alla 2.5 (2.8 @ Coolbet)
  • Mõlemad meeskonnad skoorivad (2.6 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi.

Alustamiseks, vajuta allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds