Jälgi meid

Jalgpall

Madridi Atletico esimene valik uueks peatreeneriks oleks praegune Wolves´i loots

Atletico Madrid on väidetavalt oma esimeseks sihtmärgiks seadnud Wolverhamptoni juhendaja Nuno Espirito Santo, kui nende praegune peatreener Diego Simeone peaks suvel PSG klubisse lahkuma.

Tõenäoliselt Wolves palvetab hetkel, et PSG tuleks Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Dortmundi vastu raskest seisust välja ning praegune peatreener Thomas Tuchel suudaks oma koha Prantsusmaa suurklubi esiotsas säilitada.

Tuchel on sattunud surve alla, sest väidetavald ei suuda ta staarmängijaid nagu Neymar ja Mbappe piisavalt ohjata. Koduliigas ollakse küll kindlad liidrid, kuid Meistrite Liigas pole edu saavutatud.

PSG soovib väidetavalt Tucheli asendajaks just Diego Simeonet. Argentina treenerit üritatakse meelitada oma võimsa koosseisuga ja võimuga mängijate turul. Raha sellel klubil on.

Kui 49-aastane Simeone Atleticost lahkub, siis soovib Madridi klubi asendajaks Nuno Santot. Teda loetakse hetkel üheks parimaks treeneriks Premier Leagues. Nuno suutis Wolvesi tõsta Premier League´i ning juba järgmisel hooajal saavutada kõrge 7. koha. Sel hooajal hoiab Wolves hetkeseisuga Inglise kõrgliigas kaheksandat positsiooni.

 

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds