Jälgi meid

Ennustusvihjed

Real Madrid vs Leganes ennustusvihjed

Hispaania karikasarjas kohtuvad alles loetud päevad tagasi üllatuskaotuse saanud Real Madrid ja kõrgliiga tagumise otsa meeskond Leganes.

Esmaspäeval kutsus meeskonna kapten Sergio Ramos kõik meeskonnakaaslased kokku ja omakeskis peeti maha kergemat sorti kriisikoosolek. Eelkõige oli selle eesmärgiks kaaslasi motiveerida ja anda mõista, et hooaega annab veel päästa, kui iga üks annab endast meeskonna edu nimel sada protsenti.


Real Madrid vs. Leganes
Kolmapäev, 9. Jaanuar, 2018
Mäng algab: 22:30
Ülekanne: Eestis puudub

 

Ennustusvihjed
Real Madrid võidab vähemalt kahe väravaga 1.83 @ Coolbet
Real Madrid võidab poolaja ja kogu mängu 1.83 @ Coolbet

 PANUSTA SIIN


Statistikanurk

  • Mõlemad klubid on karikasarjas juba kaks kohtumist pidanud. Real Madrid on löönud 10 väravat ja Leganes 3.
  • Viimati võitis Leganes Real Madridi 408 päeva tagasi. Juhtumisi samuti Copa Del Rey kohtumisel.
  • Leganes on kaotanud viimased 4 kohtumist.

Peale sellist meeskonda ühendatavat sündmust suudetaksegi üldjuhul vähemalt lühiajaliselt näidata hoopis paremaid tulemusi. Leganes on ka sobiv vastane kelle vastu positiivset seeriat alustada.

Väravaterohket mängu ei julgeks lubada, sest Reali peal on siiski üsna suured pinged. Lisaks võib peatreener vaatamata rasketele hetkedele nii mõnelegi põhimängijale võimalikult palju puhkust anda, sest käsil on periood, mil mängitakse kümne päeva jooksul neli kohtumist.

Leganes on Real Madridile olnud läbi ajaloo mugav vastane. Viimase paari aasta jooksul on kohtutud seitse korda ning valitsev Meistrite Liiga võitja on nendest võitnud kuus, enamikel kordadel vähemalt kaheväravalise paremusega.

Kellele kogu eelnenud faktide põhjal ei piisanud Real Madridi edu eelistamiseks, siis tasub ära mainida, et nende selle hooaja kehva seisu taga on eelkõige mängud, mis on toimunud võõrsil. Koduväljakul on La Ligas kaotatud vaid kaks kohtumist.

Meie valikud:

  • Real Madrid AH-1.5 ( 1.83 @ Coolbet)
  • Real Madrid võidab poolaja ja kogu mängu (1.83 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi.

Alustamiseks, vajuta allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds