Jälgi meid

Jalgpall

Milline klubi saab olema Mario Balotelli järgmiseks sihtkohaks? Huvi olla üles näidatud nii Ligue 1-st kui Inglismaa Kõrgliigast

balotelli

Mario Balotelli skooris eelmisel hooajal 18-l korral ning tegi sellega oma ühe hooaja jooksul löödud väravate rekordi. Käesolev aasta pole mehele kahjuks niivõrd armuline olnud. Ta on võrku sahistanud kõigest ühel korral ning tõenäoliselt hakkavad tema mängud oma koduklubi Nice`i eest mängitud saama.

Mehe koduklubi olla viidud juba nii kaugele, et viimased on valmis bravuurika itaallasega lepingu üles ütlema ilma, et tema tulevaselt kosilaselt üleminekutasu küsitaks. Balotelli ametlik leping kehtib kuni käesoleva hooaja lõpuni.

Itaalia meedia väitel saab Balotelli järgmiseks klubiks olema hetkel Ligue 1-s 6. kohal asetsev Marseille. Marseille on teinud juba mitu märkimisväärset ostu ning Super Marioks titulleeritud itaallane sobiks nende ridadesse perfektselt.

Inglismaa meedia on samuti kõlakateveskile hoogu juurde lükkamas. Nende arust sobiks mees just Inglismaa Kõrgliigasse, Newcastle United`i ridadesse. Newcastle on käesoleval hooajal olnud liiga kõige ebaefektiivsem meeskond ning tõenäoliselt oleks neil just Balotelli sugust meest vaja.

Balotelli on ennegi Inglismaal mänginud. Pärast edukat hooaega AC Milanis, siirdus ta Manchester City`sse, kus tõelist läbilööki tal teha ei õnnestunud. Tema käiku Liverpooli meeskonnas võib, aga täielikult ebaõnnestunuks lugeda.

Kas teadsid, et leiad meie blogist igapäevaselt uusi ennustusvihjeid? Loe neid siit.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds