Jälgi meid

Jalgpall

Endine Liverpooli ründaja tunnistas, et pidi klubiga ühinedes oma tiimikaaslasi “googeldama”

andy carroll

Andy Carroll naasis sel suvel oma kasvatajaklubisse Newcastle Unitedisse. 30-aastane ründaja tunnistas hiljutises intervjuus meediale, et kui Newcastle`st 2011. aastal Liverpooli lahkus, siis pidi ta selleks, et teada saada, kes veel temaga seal koos mängivad, oma tulevasi meeskonnakaaslasi googeldama.

“Kui mängisin Newcastle eest, läksin alati pärast mängu koju ning olin kas niisama sõpradega või mängisin jalgpalli. Ma ei vaadanud seda mitte kunagi televiisorist,” tunnistas mees klubi kodulehel.

“Võisin tulla reedel või laupäeval mängule, teadmata, kellele me vastu astume. Nägin treeningutel kõvasti vaeva ning mõistsin taktikat, kuid ma ei teadnud kelle vastu mängime kui ma just seda kaaslastelt järgi ei uurinud,” jätkas mees usutlust meediale.

“Kui olin helikopteri peal ning teel Liverpooli, siis küsisin oma agenilt, et kes seal klubis veel mängivad. Ta soovitas mul seda googeldada ning nii ma ka tegin, See polnud mitte vähesest austusest nende vastu, vaid ma lihtsalt ei jälginud jalgpalli,” tunnistas oma karjääri jooksul ka Inglismaa koondist esindanud tipuründaja.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds