Jälgi meid

Jalgpall

Kes kulutas Inglismaa Kõrgliiga meeskondadest kõige enam?

Inglismaal on üleminekuteaken läbi ning nüüd oleks paslik pilk peale visata klubidele, kes oma rahakotti kõige rohkem kergendasid.

100+ miljonit Naelsterlingut kulutanud meeskonnad

Kuus meeskonda suutsid suvel jooksul üle 100 miljoni magama panna. Ja nendeks pole mitte tavapärased liiga TOP6 klubi, vaid nende hulgast leiab ka mõne üllataja.

Suve suurim laristaja ei ole keegi muu kui Manchester United. Ole Gunnar Solskjær võttis ilmselgelt oma väikest tõenäosust hooaja lõpus ametis olla tõsiselt ning priiskas meeskonna täiendamiseks korralikult. Kokku täiendati meeskondi 148 miljoni Naelsterlingu eest.

Teiselt kohal leiab tõelise üllataja. Aston Villa, kes selleks hooajaks taas kõrgliigasse tõusis, on otsustanud teha Fulhami ehk uusi mehi lausa 144,5 miljoni eest soetada. Eelmisel hooajal sarnane laristamine Fulhami edu ei toonud, vaatame kuidas saavad hakkama Villa Park`i poisid.

Arsenal saavutas meie edetabelis 3. koha ning kulutas 138 miljonit. Temast napilt maha jäi Manchester City 134,8 miljoni Naelsterlinguga.

Järgmised kaks meeskonda jäid juba märksa suurema vahega esimestest maha. Everton soetas uut verd 118,5 ning Tottenham 101,5 miljoni eest.

50+ miljonit Naelsterlingut kulutanud meeskonnad

Leicester – 91 miljonit

West Ham- 78 miljonit

Newcastle – 65 miljonit

Wolves – 65 miljonit

Brighton – 58,5 miljonit

Southampton – 50 miljonit

15+ miljonit Naelsterlingut kulutanud meeskonnad

Bournemouth – 45,7 miljonit

Watford – 45,5 miljonit

Sheffield United – 43 miljonit

Chelsea – 40 miljonit

Burnley – 15 miljonit

Alla 15 miljoni Naelsterlingu kulutanud meeskonnad

Crystal Palace – 11 miljonit

Eelviimaselt kohalt ei leia kedagi muud kui Liverpool. Eelmiste akende jooksul võimsalt kulutanud Jürgen Klopp ei näinud ilmselt põhjust meeskonda täiendusi otsida ning tõenäoliselt polnud tal oma eelarvestki midagi järgi. Mehed Anfieldilt raiskasid kõigest 4,4 miljonit Naelsterlingut.

Norwich oli meeskonnaks, kes kulutas uute meeste peale kõigest 1,1 miljonit Naelsterlingut. Huvitav oleks teada saada, kas taas kõrgliigasse pääsenud meeskond usub, et nad sinna toonud mehed on sama kõvad ka riigi tugevaimas liigas või otsustasid omanikud lihtsalt korralikutl dividende välja võtta. Üks on kindel – kui sul on ründes Teemu Pukki, siis väravad löömata ei jää!

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds