Jälgi meid

Jalgpall

Mbappe kindlasti klubi ei vaheta, kuid Neymar võib seda teha

mbappe ja neymar

PSG president Nasser Al-Khelaifi on 200 protsenti kindel, et Kylian Mbappe sel suvel klubist ei lahku. Küll, aga pole ta samamoodi meelestatud meeskonna teise staari Neymari tuleviku osas.

Nimelt andis mees Al-Khelaifi hiljuti mõista, et ei kannata enam oma parimate mängijate “staaritsemist” ning kui nad klubile 100% ei pühendu, siis on nad teretulnud sealt lahkuma. Mees läks isegi nii kaugele ning mainis ära ka fakti, et keegi ei sundinud Neymaril PSG-ga 2017. aastal lepingut sõlmima.

Mõlemad meeskonna superstaari seostatakse sel suvel klubist lahkumisega, kuid Al-Khelaifi on kindel, et vähemalt Mbappe seda ei tee.

“Tahan, et mängijad tunneks PSG särki kandes uhkust ning seda mitte ainult siis kui see neile endale sobib. Kui nad sellega ei lepi, siis on uksed valla. Ciao. Ma ei taha oma meeskonnas enam staaritsemist näha”, ütles klubi president France Football´ile antud intervjuus.

 

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds