Jälgi meid

Jalgpall

Jamie Vardy on pikalt vigastuspausilt viimaks naasmas

Suure osa hooajast vigastustega võidelnud Jamie Vardy on viimaks taas terve ja valmis Leicester Cityt aitama.

35-aastane ründaja on alates märtsi algusest olnud audis põlvetraumaga ja olles eelnevalt ravinud reievigastust, on Vardy 2022. aastal platsil käinud ainult kahe kohtumises.

Leicester saab oma talismani tagasi väga heal ajal, kuna ees ootavad otsustavad Premier League’i voorud ja Euroopa Konverentsiliiga lõppfaas, kus järgmisel nädalal alustatakse poolfinaali AS Roma vastu.

“See on ilmselgelt meie jaoks väga tähtis,” ütles Vardy naasmise kohta peatreener Brendan Rodgers enne laupäevast matši Aston Villaga. “Ta on suurepärane mängija ja isegi oma vanuse juures jagub tal jätkuvalt talenti ja mõtteviisi, millega olla võitlushimuline ja näidata oma kvaliteeti. Ootame põnevusega seda, et näeme teda laupäeval mingi hetk väljakul.”

Vardy on tänavu liigas 18 mänguga löönud 12 väravat ja jaganud kaks väravasöötu. Ta tegi hiilgava hooaja alguse kaheksas mängus seitsme värava löömisega, kuid seejärel hiilisid vaikselt vigastused ligi ja nii on tal pool hooaega sisuliselt luhta läinud.

“Ta on end tõestanud tippklassi mängijana ja oleme temast palju puudust tundnud,” lisas Rodgers.

Vardy tõusis enne vigastuspausi Premier League’i ajaloos 30+ vanuses enim väravaid löönud mängijaks ja ta on tänavu liigas teinud seitsmenda järjestikuse vähemalt kümne tabamusega hooaja.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds