Jälgi meid

Ennustusvihjed

Manchester United vs. Leicester City ennustusvihjed

Absurdihuumor nimega Manchester Unitedi hooaeg läheb laupäeval edasi, kui Old Traffordile tuleb külla Leicester City, kellele lausa kolm mängu järjest on kaotatud. Kas see seeria venib nüüd nelja peale?


Man Utd vs. Leicester

Laupäev 2. Aprill 2022
Algab: 19.30
Ülekanne: TV3 Sport

Mõlemad skoorivad ja üle 2,5 värava (2,05 @ Coolbet)

Leicester +1 Aasia händikäp (1,97 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Leicester on võitnud kolm omavahelist matši järjest ja on nelja viimase kohtumise peale kaotuseta.
  • Man Utd on viimasest üheksast kodusest liigamängust saanud kuus võitu, kaks viiki ja ühe kaotuse.
  • Leicesteril on käsil hooaja parim seeria – nelja vooru peale kolm võitu.

Rebased said eelmisel hooajal omavahelistest liigamängudest ühe viigi ja ühe võidu ning samuti jäädi peale ühes karikavõistluste kohtumises. Edukale seeriale lisati veel üks peatükk läinud oktoobris, kui Punaseid Kuradeid häbistati koduplatsil 4:2 võiduga.

Leicester võib arvatavasti sügaval sisimas soovida, et iga nädal saaks Unitediga mängida, kuna tervikuna ei saa tänavust hooaega eriliseks kordaminekuks pidada. Kevade lähenedes on küll koos koosseisu tervenemisega tulemused hakanud paranema, aga 2016. aasta Inglismaa meistri leiame ikka alles 10. tabelirealt.

United on kuues, nelja punkti kaugusel viimast Meistrite liiga kohta hoidvast Arsenalist, kellel üks mäng ka vähem peetud. Vesi on ahjus ja ega siit edasi enam eriti mingisuguseid altminekuid ei saa endale lubada ning seda olukorras, kus on tulemas veel omavaheline matš Kahurimeestega ning jagelemised Liverpooli ja Chelsea’iga.

Vahepeal on märke olnud, et meeskond hakkab oma seisu ümber pöörama, aga siis juhtub jälle mingisugune äpardus. Nii nagu läks just viimaste mängudega, kui Cristiano Ronaldo suure sangarina Tottenhami vastu võidu ära tõi, aga seejärel meeskond järsku jalgpalli mängimise oskuse täiesti ära unustas ja Meistrite liigast välja langes.

Viimase aja mustrit arvestades peaks Ralf Rangnicki meestelt laupäeval tulema jälle midagi positiivset, aga Leicester on nii salakaval vastane, et asjad võivad Old Traffordil kodupubliku jaoks jälle nukralt välja kukkuda. Selle tõenäosust on suurendamas tõsiasi, et Jamie Vardy võib pärast vigastust külaliste koosseisus tagasi olla.

Esimene panus – Mõlemad skoorivad ja üle 2,5 värava. Meeskonnad on viimastes omavahelistes kohtumistes kenasti väravaid jaganud ja mõlema kaitse on terve hooaja vältel pakkunud segaseid hetki.

Teine panus – Leicester +1 Aasia händikäp. United on sattunud kohtumise suurfavoriidiks, kuigi alust selleks eriti ei olegi. Omavahelistes mängudes on hirmsasti hädas oldud ja Leicester on just asunud hoogu koguma. United pole ka üldse suutnud näidata seda, et mänge suudetakse veenvalt võita.

Meie valikud:

  • Mõlemad skoorivad ja üle 2,5 värava (2,05 @ Coolbet)
  • Leicester +1 Aasia hädikäp (1,97 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 102€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds