Jälgi meid

Ennustusvihjed

Newcastle United vs. Manchester United ennustusvihjed

Viimati 11. detsembril murul käinud Manchester United tuleb esmaspäeval lõpuks koroonapausilt tagasi ja kohtub võõrsil Newcastle Unitediga. Ralf Rangnick on seni Premier League’is Punaste Kuraditega ainult võite tunnistanud. Kas see jääb nii ka sel korral?


Newcastle vs. Man Utd

Esmaspäev 27. Detsember 2021
Algab: 22.00
Ülekanne: TV3 Sport

Man Utd võidab nulliga (2,63 @ Coolbet)

Kokku alla 3 värava (1,84 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Kuus viimasest seitsmest omavahelisest kohtumisest on lõppenud Man Utd võiduga.
  • Eddie Howe on Newcastle’i juures seitsme mänguga saanud ühe võidu, kaks viiki ja neli kaotust.
  • Külalised on suutnud kõikide sarjade peale kuus mängu järjest kaotuseta püsida.

Elus võivad asjad väga kiirelt muutuda. Kui need meeskonnad tänavu esimest korda kohtusid, siis tegi Cristiano Ronaldo Unitedi eest oma teise debüüdi ja tõi kahe väravaga 4:1 võidu. Meeleolu Old Traffordil oli viimase kaheksa aasta parim. Ent järgnes totaalne allakäik ja United on nüüd hoopis teistsugune meeskond.

Newcastle on samuti muutuseid läbimas, kuigi meeskonna mänguvorm pole isegi pärast treenerivahetust muutunud. Eddie Howe suutis küll kuu alguses lõpuks hooaja esimese võidu ära tuua, aga selle järel on tulnud kolm järjestikust kaotust koguskooriga 1:11.

Suured kaotused on Newcastle’il ka selles vastasseisus tavaks saanud ja trendi muutmine tuleb kindlasti keerukas.

Rangnicku on nüüd päris pikalt saanud tervete meestega asju lihvida nii, et vahepealsel ajal pole pidanud ühelegi kohtumisele keskenduda. See aitab tal kindlasti oma filosoofiat paremini juurutada.

Täielikke andmeid teatakse ainult klubisiseselt, aga Ronaldo, Bruno Fernandes ja teised põhiässad, kes varasemalt mänguvalmis on olnud, peaksid valmis olema ka selleks kohtumiseks ja see on Newcastle’i jaoks kohutav uudis.

Esimene panus – Man Utd võidab nulliga. Rangnick on palju rääkinud sellest, kuidas kõik peab algama puhta paberi hoidmisest ja mõlemad tema liigavõidud on seni nulliga ära tulnud. Newcastle on viimasel ajal endast väga vähe ohtu kujutanud ja seega võib arvata, et külaliste kaitsjatel tuleb üsna kerge tööpäev.

Teine panus – Kokku alla 3 värava. Siin eeldatakse, et asjad lähevad edasi nii nagu need on olnud Newcastle’i viimastes mängudes, aga Howe’l peaks olema fookus meeskonna kaitsemängu parandamise peal ja kõik Unitedi mängud on pärast Rangnicku saabumist jäänud väikeseskoorilisteks.

Meie valikud:

  • Man Utd võidab nulliga (2,63 @ Coolbet)
  • Kokku alla 3 värava (1,84 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 131€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds