Jälgi meid

Jalgpall

VIDEO | Serie A-s tehti pöörane kaheksa värava ja kolme punase kaardiga mäng

Kui keegi tahab veel kandideerida Serie A hooaja parima mängu au peale, siis tuleb üle teha see, mis korraldati neljapäeval Rooma olümpiastaadionil. Lazio mängis Udinesega välja 4:4 viigi mängus, kus oli kolm punast kaarti ja mille viimane tabamus sündis üheksandal lisaminutil.

Lazio jäi ülivalusalt võidust ilma, kui Tolgay Arslan väga hilisel hetkel näpistas. Samas võivad roomlased viigipunktiga ikkagi rahule jääda, kuna mängu alguses jäädi Beto väravatest 0:2 kaotusseisu.

Vaheajaks oli seis 3:1 külaliste kasuks. Ciro Immobile 11. liigaväravale vastas 44. minutil Nahuel Molina.

Laziol õnnestus end 4:3 juhtima tõmmata 79. mänguminutiks. Skoori tegid Pedro, Sergej Milinkovic-Savic ja Francesco Acerbi. Juhtväravani jõuti kümme-kümne vastu mängus – Lazio poolt sai 57. minutil teise kollase kaardi Patric ja Udinesel poolelt lõppes mäng varakult Molinal, kes teise kollasega 69. minutil dušši alla jalutas.

Pärast 4:4 tabamust võttis endale otse punase veel Udinese poolkaitsja Walace, kes sattus Lazio pingi juurde asju liiga agaralt tähistama.

Serie A-s nähti viimati viigimängu, kus mõlemad meeskonnad vähemalt nelja väravani jõudnud aastal 2012.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds