Jälgi meid

Jalgpall

Meistrite liiga finaali vilistab kohtunik, kes saatis oma viimases Man City mängus Pep Guardiola väljaku äärest minema

UEFA on teatavaks teinud kohtuniku, kes vilistab tänavust Meistrite liiga finaali Manchester City ja Chelsea vahel. Selle au saab endale hispaanlane Antonio Mateu Lahoz, kes oma viimases City mängus saatis Pep Guardiola väljaku äärest minema.

Lahoz vilistas 2018. aastal Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumist City ja Liverpooli vahel, mis lõppes Guardiola meeskonna jaoks 1:2 kaotusega.

Avamängu 0:3 kaotanud võõrustajad läksid matši Gabriel Jesusi tabamusest kiirelt 1:0 juhtima ja arvasid, et said Leroy Sane kaudu kätte ka mängu teise värava, kuid see jäi valesti määratud suluseisu tõttu lugemata. VAR sel ajal veel Meistrite liigas kasutusel ei olnud.

Guardiola valas Valenciast pärit vilemehe pärast avapoolaja lõpuvilet sõimuga üle ja Lahoz saatis ta selle eest teist 45 minutit tribüünile jälgima.

“Ma olin viisakas ja ütlesin kõik õigesti. Mateu Lahoz on eriline vend – talle meeldib teistsugune olla, ta tahab eriline olla,” rääkis Guardiola pärast mängu.

“Ta on kohtunik, kellel meeldib teistsuguse arvamusega olla, ta on eriline. Kui kõik näevad asju, näeb tema neid hoopis teisiti. Minu minema saatmine oli liiast, sest ma ei öelnud mitte midagi valesti.”

44-aastane Lahoz on Meistrite liiga põhiturniiril karjääri jooksul vilistanud 34 matši, millest viis on tulnud sel hooajal. Tema tänavune saldo Meistrite liigas on 25 kollast kaarti ja viis penaltit.

Pärast finaali peakohtuniku selgumist peaks neljapäeval ametlikult tulema teadaanne ka uuest mängukohast. Istanbul jääb teist aastat järjest finaalist ilma ning see peetakse Portos Dragao staadionil.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds