Jälgi meid

Jalgpall

Marcus Rashfordi vaevab alates novembrist õlavigastus ning inglane võib peale EM-i minna operatsioonile

Marcus Rashford on Manchester Unitedi üks võtmemängijatest. Kuigi tänavune hooaeg ei tundugi noorel inglasel nii särav, siis kõikide liigade peale on 42 kohtumisega kogunenud 18 väravat ja 11 resultatiivset söötu. Lisaks on Rahsford ainus Manchester Unitedi mängija, kes käinud platsil kõikides klubi tänavustes kohtumistes.

Tundub, et suur mängukoormus on jätnud oma jälje ka tervisele. Nimelt vaevleb Rashford juba novembrist saati õlavigastusega. Tegemist on kerge lihasrebendiga, kuid sellest hoolimata segab ründaja liikuvust näiteks hüpetel ja kiiretel suunamuutustel. Lisaks sellele vajab vigastus peale igat kohtumist spetsiaalseid protseduure, mis aitavad taastumisele kaasa.

Arstid on arvamusel, et vigastus ise täielikult ei parane ning mingil hetkel tuleb noa alla minna. Inglismaa meedia andmetel tehakse Rahsfordile operatsioon vahetult peale Euroopa meistrivõistlusi, mis toimuvad tänavu suvel 11. juuni kuni 11. juuli.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds