Jälgi meid

Ennustusvihjed

Manchester City vs Burnley Ennustusvihjed

Agüero

Burnley sõidal esmaspäeva õhtuses Inglismaa Kõrgliiga kohtumises külla Manchester Cityle. Pep Guardiola hoolealused on juba oma esimese mängu pärast Koroonapausi pidanud ning näidanud, et vorm pole vaheajaga mitte kuhugi kadunud. Burnley jaoks, kes oli varakevadel nautimas väga head hoogu, tuli paus tõenäoliselt kõige kehvemal ajal. Esmaspäeval saame teada, millises vormis, eelkõige marulise kaitse poolt tuntud, meeskond on.

Manchester City vs Burnley

Esmaspäev 22. Juuni 2020
Algab: 22:00
Ülekanne: TV3 Sport

Valikud

Sergio Agüero lööb esimese värava (3.30 @ Coolbet)
Lõpptulemus: Man City 3:0 võit (7.50 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN

Statistikanurk:

  • Manchester City on sel hooajal skoorinud keskmiselt üle 2,5 värava mängu kohta
  • Burnley pole suutnud väravat lüüa 50% oma võõrsil peetud kohtumistest 2019/2020 hooajal

Ennustused

Manchester City häbistas kolmapäeval 3-0 võidumängus Arsenali ning näitas, et paus nende vormile mingit märki jätnud ei ole. Tõsi – nende vastased olid üpriski saamatud ning tulenevalt kahele vigastusele ning David Luiz`i eksimustele neil kohtumises palju sõnaõigust ei antud. Sellegipoolest näitas Pep Guardiola, et vorm on ajastatud perfektselt ning hooaja jätkuks ollakse valmis.

Burnley vorm on, aga siiani mõistatus, sest nemad oma esimest Koroonajärgset kohtumist veel pidanud ei ole ning nende näol on tegemist viimase Inglismaa Kõrgliiga meeskonnaga, kes taasjätkunud hooajal, platsile jookseb.

City`l pole sel aastal skoorimisega probleeme olnud ning väravaid on suudetud lüüa kamaluga. Mitte keegi pole Inglismaa Kõrgliigas neist rohkem suutnud vastaste väravavõrke sahistada ning üpriski kindel tundub ka see, et nad Burnley väravaluku lahti muugivad.

Kui ründaja Jesus oli kolmapäeval võib-olla ainukeseks meheks, kes Arsenalile suurt ohtu ei tekitanud, siis vastupidiselt temale tegi seda Sergio Agüero, kes vahetusest tulnuna koheselt Londoni meeskonnale peavalu põhjustama hakkas. Guardiola käekirjale pilku peale visates, on üpris suur tõenäosus, et mees alustab seekordset kohtumist algkoosseisus ning kui argentiinlane on väljakul, siis on väravad kerged tulema.

Seega meie esimeseks valikuks oleks panus, et just tema lööb kohtumise esimese värava (3.30 @ Coolbet).

Kui veelgi enam numbritesse süveneda, siis vastupidiselt kodumeeskonna tõenäosusele siin mängus paar tükki ära kõmmutada, tundub üpriski reaalsena külaliste mitteskoorimine. Burnley pole pooltes oma hooaja võõrsil peetud kohtumistes vastaste väravavõrku sahistanud ning usume, et Manchester City kaitseliin, mis suuresti tänu Aymeric Laporte vigastusest taastumisele taaskord kindlama tundub, suudab Burnley nulli peal hoida.

Kuna Burnley nullipeale jäämine koefitsentide mõttes eriti magusaid maasikaid ei paku, siis teeksime oma teise panuse hoopiski lõpptulemuse peale. Tulenevalt City tugevusele rünnakul ning Burnley suutmatusele võõrsil skoorda ennustame, et mäng lõpeb 3:0 kodumeeskonna võiduga (7.50 @Coolbet).

Meie valikud:

  • Sergio Agüero lööb esimese värava (3.30 @ Coolbet)
  • Lõpptulemus: Man City 3:0 võit (7.50 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt  150€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama. 

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds