Jälgi meid

Ennustusvihjed

Moskva CSKA vs Tel Avivi Maccabi ennustusvihjed

Euroliiga 18. mängudevoor pakub põneva korvpallilahingu tabeli kolmanda ja kolmeteistkümnenda vahel. Tegemist on kindlasti palju võrdsema kohtumisega, kui näitab seda tabeliseis.

Moskva CSKA on kahe viimase nädala jooksul pidanud lausa neli mängu võõrsil ja reisinud kõvasti rohkem kui Maccabi meeskond. Nemad on nautinud kohtumisi koduväljakul ja pidanud vaid korra ette võtma pikema reisi. Seega peaksid Iisraeli klubi mängijad olema natukene värskemad.


Moskva CSKA vs. Maccabi
Reede, 9. Jaanuar, 2018
Mäng algab: 19:00
Ülekanne: TVPlay Sports

Ennustusvihjed
Maccabi AH+12.5 (1.91 @ Coolbet)
Punkte alla 166.5 kokku (1.89 @ Coolbet)

PANUSTA SIIN


Statistikanurk

  • Moskva CSKA viskab mängu kohta keskmiselt 8.7 punkti rohkem kui Maccabi.
  • Maccabit lahutab play-off kohast kaks võitu.
  • Nando De Colo on viimases neljas omavahelises mängus visanud keskmiselt 25 punkti.

Kihlveokontorid peavad reaalseimaks tulemuseks umbes 12 punktilist CSKA paremust. Me julgeme arvata, et vahe jääb väiksem. Nimelt on Maccabi hooaja edenedes läinud aina paremasse hoogu ja üle 12 punktiga pole neid Euroliigas suutnud alistada kaheksa viimase vooru jooksul mitte ükski klubi. Seejuures on mängitud ka väga tasemel klubidega.

Muidugi on Moskva klubi üks tugevaim terves Euroopas, kuid ei ole neilgi käsil parimad ajad. Kahtluse alla on seatud peatreeneri võimekus staaridest kubisev meeskond taas meistriks viia ning hooaeg on tervikuna üsna ebastabiilne. Esimeses omavahelises kohtumises alistati Maccabi võõral väljakul kolme punktiga.

Üldsus ootab sellelt kohtumiselt suureskoorilist mängu, sest CSKA on kodus üle keskmise resultatiivne. Meie üldsusega ei nõustu ja näeme, et punktiskoor jääb ootamatult madalaks. Nimelt on play-offi koha eest võitleva Maccabi ainuke võimalus hoida Moskva klubi mängutempo võimalikult madalana ning ka ise mängida pikka rünnakut.

Meie valikud:

  • Maccabi AH+12.5 (1.91 @ Coolbet)
  • Punkte alla 166.5 kokku (1.89 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi.

Alustamiseks, vajuta allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds