Jälgi meid

Ennustusvihjed

Riia VEF vs BC Kalev/Cramo ennustusvihjed

Eesti-Läti ühisliiga raames sõidab Kalev/Cramo külla Riia Vefile. Läti klubile, mis on sel hooajal olnud Eesti valitsevale meisterklubile äärmiselt ebamugav vastane. Hoolimata favoriidiseisvusest on Kalev mõlemad omavahelised kohtumised kaotanud.

Võrreldes nende kohtumistega on toimunud Kalevi koosseisus mitmeid muudatusi ja seda paremuse suunas. Liitunud on kaks NBA kogemusega mängijat. Arnett Moultrie ja Tony Wroten annavad lisakäigu nii korvi alla, kui ka tagaliini. Kahjuks jäävad kohtumisest eemale Chavaugn Lewis ja Ivan Almeida.


Riia VEF vs Kalev/Cramo
Kolmapäev, 9. Jaanuar, 2018
Mäng algab: 19:30
Ülekanne: Delfi.lv

Ennustusvihjed
Kalev/Cramo võit vähemalt kolme punktiga 1.91 @ Coolbet
Kokku üle 163.5 punkti 1.88 @ Coolbet

PANUSTA SIIN


Statistikanurk

  • Meeskonnad võtavad keskmiselt üle 11 ründelaua mängus, mis tähendab rohkelt kordusviskeid.
  • Viimases viies omavahelises kohtumises on kokku visatus keskmiselt 169 punkti.
  • Kalev/Cramol viskab 6 ja Riia VEF-il mängijat keskmiselt üle 10 punkti mängus.

Riia Vef-i trumbiks on eelkõige kaugvisked. Terve liiga peale võetakse neid meeskonnana kõige rohkem ja ka tabatakse kõige paremini. Üleüldse viljeletakse kiiret korvpalli ja kõikidel mängijatel on roheline tuli võtta viskeid ilma pikemalt mõtlemata

Kui Läti klubi on resultatiivseim kaare tagant, siis Kalev/Cramo on üleüldse resultatiivseim klubi liigas. Selliste ründemeeskondade heitlus lõppeb kindlasti üsna punktirohke skooriga.

Üsna otsustavaks saab Tony Wroteni ehk Kalevi viimase täienduse roll. Uue mehena ei ole Riia klubil olnud võimalik ta mängu skautida ja me usume, et ta on suutnud nädalaga ka piisavalt kohaneda. Mehe klass on kõigile teada ja ka oma keskmise mänguga suudab vastastele piisavalt peavalu valmistada ning kaaslasi teravate söötudega üles leida.

Kui ennustada võitjat, siis kaldub kaalukauss Eesti klubi poolele. Kalev/Cramo rünnak on palju mitmekülgsem ning raske on uskuda, et kolmandat korda järjest lastakse VEF-il endale kolmestega ära teha. Kindlasti minnakse mängule kindla plaaniga, kuidas oma kaitset võrreldes kahe eelneva kohtumisega parandada. Kui mängijad selle ka platsil ellu suudavad viia, siis on trumbid Kalevi käes.

Meie valikud:

  • Kalev/Cramo võit vähemalt 3 punktiga (1.91 @ Coolbet)
  • Kokku üle 163.5 punkti (1.88 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi.

Alustamiseks, vajuta allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds