Jälgi meid

Jalgpall

Liverpool tegigi seda! Kodus alistati 4-0 Barcelona ning jõuti taaskord Meistrite Liiga finaali

Liverpool tegi eile õhtul ühe läbi aegade võimsama comebacki, tulles välja võõrsil saadud 0-3 kaotusest, alistades kodus Barcelona 4-0 ning jõudes teist aastat järjest Meistrite Liiga veerandfinaali.

Mäng algas tulise kodumeeskonna survega, mis kandiski juba 7. minutil Divock Origi väravast vilja. Värav kodumeeskonna survet ei vähendanud, kuid ka Barcelonal avanes võimalusi skoorida. Sellegi poolest esimesesel poolajal enam väravaid ei löödud ning lõpupoole rahunes ka meeskondade mängupilt.

Liverpooli kangelaseks tõusis Georginio Wijnaldum, kes tuli platsile kohe teise poolaja alguses, vahetades välja vigastada saanud Andrew Robertsoni. Mees realiseeris 54. minutil Trent Alexander-Arnoldi ning 56. minutil Xherdan Shaqiri tsenderdused ning tabloo näitaski juba 3-0. Käsolev tulemus tähendaks lisaaega ning penalteid, kuid Liverpooli hoog seda ei lubanud.

79. minutil jõudis kavalalt lahti mängitud nurgalöögist sihile taaskord Divock Origi ning LIverpool edeneski 4-3 koondskooriga finaali. Teine finalist selgitatakse välja täna kui Amsterdamis lähevad vastamisi Ajax ning Tottenham. Esimesel on Inglismaalt kaasas 1-0 edu.

Eilse mängu kõrghetki saad vaadata siit:

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds