Jälgi meid

Korvpall

NBA:Toronto Raptors ja Denver Nuggets võidukad

Täna öistes tasavägistes kohtumistes väljusid võitjatena mõlemad võõral väljakul mänginud meeskonnad.

Esimeses kohtumises vajas hädasti võitu Toronto Raptors. Kohtumine oli nende jaoks lausa nii tähtis, et platsile jooksis vigastusega võitlev Pascal Siakam. Juba mängu esimestest minutitest oli näha, et Kameruni staar ei ole sada protsenti terve – oli väga ebakindel ning visked ei tahtnud üldse kukkuda. Tänu heale kaitsele suutis Raptors mängu algust siiski domineerida.

Poolajaks mäng võrdsustus. 76ersi pingimängijad mängisid Raptorsi pingi selgelt üle. Pausile suunduti seisul 47:47. Mõlemalt poolt üsna soliidne kaitse, mis jättis jälje meeskondade visketabavusele.

Peale poolaega suutis kodumeeskond initsiatiivi haarata ning korraks ka kuue punktiga juhtima minna, kuid Kawhi Leonardi juhtimisel ei lasknud Raptors vahel suuremaks käriseda.

Viimane veerandaeg ei suutnud 76ers tabada enam lähedalt ega kaugelt. Tänu ründelauas domineerimisele hoiti mäng võrdsena. Raptorsi rünnakutel hakkas palli hoidma aina enam Kawhi Leonard. Mingitel hetkedel tundus see isetsemisena, kuid seda kõike õigustas ta minut enne lõppu, kui seisult 91:90 sopsas raske kolmese, mis lõpuks mängu otsustas. Kogu mäng Torontole 101:96.

Raptorsi parimana viskaski Kawhi Leonard 39 punkti, teda toetasid Marc Gasol ja Kyle Lowry vastavalt 16 ja 14 punktiga. Ära tasub mainida ka Serge Ibaka ja Danny Greeni hea panus kaitses. Kaotajate poolelt parim Jimmy Butler 29 punktiga. Seeria on nüüd 2:2 viigis ning koduväljaku eelis taas Toronto Raptorsil.

Teises kohtumises Portland Trail Blazersi ja Denver Nuggetsi vahel seekord nelja lisaaega vaja ei läinud nagu viimases omavahelises kohtumises.

Treenerid kasutasid seekord julgemalt ka pingimehi, et põhimeeste suurt koormust natukenegi vähendada. Tänu heale visketabavusele suutis Trail Blazers esimest poolaega kergelt domineerida.

Peale poolajapausi pani aga Denver Nuggets kaitses järgmise käigu sisse ning hoidis kodumeeskonna kolmandal veerandajal vaid 14(!) punkti peal, ise visati 27. Selle spurdiga mängu ära otsustada ei suudetud.

Viimase veerandaja esimeste minutitega suutis Portland Denveri hea kaitsetöö kolmandal veerandil nullida ning tehti 8-0 spurt. Nagu arvata võis, siis näitasid taas kõik märgid, et võitja selgub alles viimastel minutitel, kus mängib rolli ka kerge õnnefaktor. Seekord suutis pikema õlekõrre tõmmata Denver Nuggets. Will Bartoni kolmene ja Jamal Murray täpne viskekäsi vabavisetel olid Portlandile liiast. Võidunumbrid 116:112.

Jamal Murray oligi lõpuks Denveri resultatiivseim 34 punktiga. Suurepärase mängu tegi ka Nikola Jokic, kes taaskord kogus kolmikduubli väärilise statistikarea – 21 punkti, 12 lauda ja 11 söötu. Portlandi meeskonnast andsid suurima panuse Lillard ja McCollum vastavalt 28 ja 29 punktiga.

Ka siin seerias on nüüd seis 2:2 viigis, mis tähendab, et põhiturniiri parim kodumeeskond Denver Nuggets taastas koduväljakueelise.

Ööl vastu teisipäeva toimub kaks kohtumist. Esmalt Boston Celtics – Milwaukee Bucks ning seejärel Houston Rockets – Golden State Warriors.

Kommenteeri
Reklaam

Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Korvpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds