Jälgi meid

Jalgpall

Euroopa Liiga poolfinalistid selgunud. Nelja hulgas ka üks tõeline üllatusmeeskond

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt oli ainuke meeskond kes pärast esimese mängu kaotamist Euroopa Liiga poolfinaali jõudis.

Frakfurt hävis võõrsil Benficale 2-4, kuid kaks Portugalis löödud väravat aitasid meeskonna siiski pärast kodus saavutatud 2-0 võitu, järgmisesse ringi. Tänu Filip Kostićini ja Sebastian Rodeni väravatele kohtub Saksa üllatusmeeskond nüüd poolfinaalis Chelseaga.

Meeskonna peatreener Adi Hütter oli meeskonna esitusega ülimalt rahul. Viimane kord kui klubi Euroopa mõnes liigas poolfinaali jõudis oli aastal 1980 kui seda tehti UEFA karika raames.

“See oli perfektne mäng ning perfektne esitus. Benfica tegi kõik, et värav kätte saada, kuid me suutsime selle ära hoida ning võtsime vääritud võidu. Oleme Euroopa Liigas suurepäraselt hakkama saanud. Oleme tõenäoliselt meeskonnaks, kellelt oodati kõige vähem nii kaugele jõudmist,” kirjutas mees pärast mängu oma kodulehel.

Saksamaa klubi poolfinaali vastane Chelsea alistas eile 4-3 Praha Slavia ning edeneses kokkuvõttes 5-3 eduga järgmisesse ringi.

Teises poolfinaalis kohtuvad Arsenal ning Valencia, kes alistasid eile oma veerandfinaali vastased Napoli 1-0(3-0) ning Villareali 2-0(5-1).

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds