Jälgi meid

Jalgpall

Dortmund on Erling Haalandi asendajaks välja valinud kaks kandidaati

Erling Haaland siirdub tuleval suvel suure tõenäosusega Manchester City ridadesse ja Dortmundi Borussial on väidetavalt laual kaks kandidaati, kes norralast asendama peaks.

Bild andis teada, et kaalumise all on Prantsusmaal Reims’ist mängiv Hugo Ekitike ja Praha Sparta talent Adam Hložek.

19-aastane Ekitike on tänavu Ligue 1’s löönud üheksa väravat ja ta on Euroopa tippliigade resultatiivseimate teismeliste seas.

Kõrgelt hinnatud nooruk oli talvel lähedal Newcastle Unitedisse siirdumisele, kui Inglismaa klubi 35 miljoni euro suurune pakkumine Reims’i poolt vastu võeti, aga Ekitike ise keeldus üleminekust.

Samuti 19-aastane Hložek on endale tähelepanu tõmmanud juba mitu aastat. Temast sai 16-aastaselt Tšehhi meistrivõistluste kõige noorem väravani jõudnud mängija ja ühtlasi on ta ka kõigi aegade noorim mängija, kes Sparta eest platsil käinud.

Kokku on Hložeki nimele tänaseks Sparta särgis mänge kogunenud juba 128 ning ta on neis löönud 39 väravat ja jaganud 36 väravasöötu.

Mõlema näol on tegu pikakasvuliste mängijatega, kellel sentimeetreid 190 kandis, aga samas hinnatakse neid ka suurepäraste tehniliste oskuste poolest.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds