Jälgi meid

Jalgpall

Maurizio Sarri: Ootan Gonzalo Higuainilt enamat

Gonzalo Higuain

Chelsea üpriski õnnetu hooaeg sai jätku kui Evertonilt võeti võõrsil vastu 0-2 kaotus ning jäeti kasutamata võimalus Manchester Unitedist liigatabelis mööduda.

Londoni klubi peatreener Maurizio Sarri ei olnud mängujärgselt rahul jaanuaris klubisse toodud ründaja Gonzalo Higuaini esitusega. Argentiinlane on löönud 10 kohtumise jooksul kõigest 3 väravat. Kaks neist tulid liiga outsaideri Huddersfieldi vastu.

“Ta peaks praegusel hetkel palju rohkemaks suuteline olema. Tal oli ka Evertoni vastu kindel väravavõimalus, kuid jättis selle kasutama. Muidugi võiks tal neid olukordi üldsegi rohkem tekkida,” ei olnud Sarri mängujärgses intervjuus argentiinlase tegevusega rahul.

Põhjuseks, miks Higuain eile ainult napid 60. minutit platsil olla sai, oli meeskonna peatreeneri sõnul pisivigastus, mis Higuainil veel tervet mängu mängida ei lase.

Chelsea asub liigatabelis 6. real. Viiendal kohal asuvast Manchester Unitedist lahutab neid 1 punkt ning neljandat positsiooni hoidvast Arsenalist 2 pügalat.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds