Jälgi meid

Jalgpall

Xavi on valmis Barcelonaga liituma: tahan koju minna

Barcelona on jõudnud lähedale uue peatreeneri palkamisele, olles saatnud Katari delegatsiooni toomaks sealt ära Xavit. Endise Barca kapteni koduklubi Al Sadd ei taha meest minema lasta, aga ise soovib ta meeleheitlikult Kataloonia gigandi uueks peatreeneriks tõusta.

Xavi tüüris Al Saddi kolmapäeval kohalikus liigamängus Al Duhaili vastu 3:3 viigini ning saatis pärast mängu välja selged signaalid.

“Olen Barcaga mitmeid päevi rääkinud, oleme kokkuleppele jõudnud,” tunnistas 41-aastane hispaanlane. “Nüüd sõltub kõik klubidevahelistest vestlustest, nad peavad kokkuleppele jõudma. Barca tuleb siia kõnelustele, oleme kõik hakkamist täis ja elevuses.”

“Tahan väga koju naasta. Loodan, et see saab teoks. Mul on leping ja nüüd peavad klubid pidama läbirääkimisi. Minu seisukohta nad juba teavad.”

Kolmepäevane matš oli tervelt 36. järjestikune kohalik meistrisarja mäng, mida Al Sadd Xavi juhtimisel ei kaotanud ja arvestades seda, siis pole ka ime, et tal minna ei taheta lasta. Samas on meeskonna kapten Abdelkarim Hassan rääkinud juba nii nagu kõik oleks selge.

“Kõik on Xavi lahkumise pärast kurvad, aga ta läheb Barcelona näol treenima tõelist suurklubi,” ütles endine Aasia aasta parim jalgpallur kolmapäeval.

Tõenäoliselt teeb Barcelona tuleval nädalvahetusel Celta Vigo vastu mängu veel ajutise peatreeneri Sergi Barjuaniga, aga kuna sellele järgneb mitmenädalane koondistepaus, siis võib üsna kindlalt väita, et 20. novembri derbiks Espanyoliga on Xavi juba meeskonna juures tööl.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds