Jälgi meid

Ennustusvihjed

Brighton & Hove Albion vs. Manchester City ennustusvihjed

Premier League’is peetakse laupäeval üks esineliku kohtumine, kui tiitlikaitsja Manchester City väisab lõunarannikut ja läheb külla Brighton & Hove Albionile. Kas hooaja alguse suurüllataja suudab veel ühe pommi lõhata?


Brighton vs. Man City

Laupäev 23. Oktoober 2021
Algab: 19.30
Ülekanne: TV3 Sport

Avapoolajal alla 0,5 värava (3,10 @ Coolbet)

Brighton üle 1,5 hoiatuskaardi (1,82 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Meeskondade viimane kohtumine tõi Brightonile vastasseisust üle 32 esimese võidu.
  • Brighton on 2021. aastal kaotanud vaid kolm kodumängu (kuus võitu, kuus viiki).
  • Man City on Premier League’is Brightoni vastu kaheksast mängust võitnud seitse üldskooriga 23:5.

Brightonil on võimalus City vastu võtta teine järjestikune võit. Meeskonnad pidasid kevadel Amexi staadionil väga põneva heitluse, kus külalised pääsesid kümnekesi 2:0 juhtima, aga Brighton pööras teise poolajaga seisu ümber.

Sel hooajal on Graham Potteri meeskond teeninud neli võitu, kolm viiki ja ühe kaotuse. Ainus lüüasaamine tuli Evertoni vastu kolmandas voorus ning viigid on järjepanu välja mängitud oma viimaste mängudega. Merikajakaid on hakanud vaevama vana probleem – väravaid ei tule.

Seni on nullide kogumine aidanud Brightonil vaatamata nürile rünnakule tippkonkurentsis püsida, aga kui olukord ei parane, siis võib eeldada, et mingi aeg hakatakse oma tavapärasele liigapositsioonile tagasi vajuma. Potter on pannud meeskonna mängima head jalgpalli, kuid pole suutnud klubi 15. kohast kõrgemale vinnata.

Man City saabub mängule viie võidu, kahe viigi ja ühe kaotusega. Kohe avavoorus saadi Tottenhamilt valusalt vastu näppe, kuid pärast seda on meeskond hakanud hoogu koguma.

City rünnakust on palju räägitud, aga liigas jagatakse resultatiivsuselt kolmandat kohta ning äsja lõi meeskond esimest korda Meistrite liiga alagrupiturniiril võõrsilmatšis viis väravat. Hooaja peale on ainult üks mängija rohkem kui kolm väravat teinud, aga kokku on meeskonnas tervelt 15 mängijat vähemalt ühe tabamuseni jõudnud.

City kaitsemäng on samal ajal olnud ekstraordinaarsel tasemel. Premier League’is on endale keskmiselt lastud 6,1 pealelööki mängus, tabeli teist kohta hoidval Liverpoolil on see näitaja 10,1.

Esimene panus – Avapoolajal alla 0,5 värava. City on tänaseks pidanud neli võõrsilmatši ja need kõik on avapoolaja järel olnud 0:0 seisuga. Kogu liiga peale ollakse ainsad, kes ei ole endale ühtegi avapoolaja väravat lasknud. Mõlemad on tugevad kaitsesatsid ja võib arvata, et selles kohtumises ei tule palju väravamomente.

Teine panus – Brighton üle 1,5 hoiatuskaardi. Tegu on panusega, mis sel hooajal kaotanud vaid korra. Brighton mängib ilusat jalgpalli, aga meeskonnal on ka tumedam pool. See on hooaja peale endaga kaasa toonud 22 kollast kaarti, mis liiga suurim näitaja.

Meie valikud:

  • Avapoolajal alla 0,5 värava (3,10 @ Coolbet)
  • Brighton üle 1,5 hoiatuskaardi (1,82 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 101€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds