Jälgi meid

Ennustusvihjed

Eesti vs. Belgia ennustusvihjed

Eesti jalgpallikoondise jaoks jätkuvad MM-valikmängud neljapäeval kohtumisega FIFA edetabeli liidri Belgiaga, kes F-alagrupis viimati Valgevenest koguni 8:0 jagu sai. Ka meil on varasemast belglastega üks õudne kogemus olnud. Kas ajalugu kordub või suudame Belgia superstaaride vastu hambaid näidata?


Eesti vs. Belgia

Neljapäev 2. September 2021
Algab: 21.45
Ülekanne: ETV2

Belgia -3 Aasia händikäp (1,83 @ Coolbet)

Kokku üle 4 värava (2,35 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Eelnevast kuuest omavahelisest vastasseisust on Belgia võitnud viis, lüües 16 väravat.
  • Eesti läheb mängule kolme järjestikuse võidu pealt.
  • Belgia on oma viimasest 14-st mängust võitnud 11, kaotuseid on üks.

Unistada võib ka teistsugusest ajaloo kordumisest – belglaste viimane MM-valiksarja kaotus oli 2009. aastal Tallinnas -, aga kindlasti tuleb valmis olla halvimaks. Sinisärgid on sel aastal uue peatreeneri all teinud kena arengu, kuid Belgia on juba mõningat aega olnud FIFA edetabeli parim meeskond ja endast nõrgemaid puretakse aeg-ajalt suure mõnuga.

Supertiimil läks suvel järjekordne suurturniir aja taha, kui teekond Euroopa meistrivõistlustel veerandfinaaliga lõppes, kuid meeskonna tuumik püsib koos ja kindlasti püsitakse endiselt näljasena.

Inglismaa ja Itaalia on alates 2019. aasta algusest ainsad meeskonnad, kes Belgiast jagu saanud ning kahe kaotuse kõrvale on selle perioodi peale meeskonnale kogunenud vaid kolm viiki. Tegu on tõeliselt kõva pähkliga, mis isegi tippkoondistel sageli hambad katki teeb.

Antud valiksarjas on Belgia korra Tšehhile juba punkte ära andnud ning arvestades kuivõrd hea valikmängude meeskonnaga tegu on, siis näib väga ebatõenäoline, et Roberto Martinezi mehed veel korra koperdavad.

Meie saime märtsis rõõmustada selle üle, et koondis hakkas uuesti väravaid lööma, aga karm tõsiasi on see, et see sama Valgevene, kelle Belgia algosadeks lahti võttis, tegi meile Minskis selgelt ära.

Tore on näha kaotustega alanud MM-valiksarja järel kokku pandud kolmemängulist võiduseeriat, mis Eesti koondise parim pärast 2017. aastat, aga selle jätkamiseks peab A. Le Coq Arenal juhtuma kindlasti imede ime.

Esimene panus – Belgia -3 Aasia händikäp. Kui jätta välja 2016. aasta õudusteõhtu Brüsselis, siis pole me belglastele rohkem kui kahe väravaga kaotanud. Ajaloolisesse trendi uskudes võiks panustada vastupidiselt, kuid Belgia on hirmuäratava koosseisuga ja isegi, kui meie poisid teevad hea esituse, võivad külalised siiski suure võiduni jõuda.

Teine panus – Kokku üle 4 värava. Belglaste rünnakute peatamine saab olema ülimalt keeruline ning kindlasti ei ole küsimuseks siin see, et kas külalised löövad, vaid hoopis see kui palju. Kergelt naiivsena tahaks samal ajal loota, et supervormis Raun0 Sappineni toel suudame äkki ka ise ühe Thibaut Courtois’ selja taha saada. Näiteks Kreeka ja Island on meeskondade seas, kes suutnud Belgiale viimase 12 kuu jooksul värava lüüa.

Meie valikud:

  • Belgia -3 Aasia händikäp (1,83 @ Coolbet)
  • Kokku üle 4 värava (2,35 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 91€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds